Infantil masculí

IMPartit jugat el dissabte 18 a Alcúdia contra un rival directe i complicat com és La Salle.

Complicat des del minut 1 La Salle és un equip intens en tots els aspectes del joc en atac i en defensa pressionant tot el camp. Sabíem que podia passar i en el descans estàvem 2 a baix amb un marcador de 35/37 a favor de La Salle.

Sortint després del descans amb una desconexió total que ens costa un 9/17 i l'apagada total de l'equip.

No va poder aguantar el ritme, ni la pressió 74/59 per a un marcador a favor de la Salle.

foto003Cap de setmana de bàsquet per a l'equip infantil masculí sent convidats el diumenge a jugar contra la selecció mini de les Illes Balears.

El nostre equip es va desplaçar a Artà a ajudar a preparar a la nostra selecció a jugar la fase a Cadis el proper 7 d'abril.

El nostre equip que va jugar a cistella mini i pilota mini, va estar a l'altura per ajudar en el treball a la selecció va ser un partit disputat i amb intensitat contínua.

A més recalcar que la selecció mini compta amb Miguel Llompart un gran amic del nostre equip i a qui li desitgem el millor a Cadis.

foto002Partit jugat contra Manacor a casa seva. Aquest equip a la primera volta ens va guanyar de 2 a casa. Un equip molt similar al nostre en forma de joc fins i tot en jugadors similars.

El nostre equip va jugar un partit seriós i concentrat, durant tota la setmana vàrem preparar el partit per a un rival ràpid que treu el contraatac força bé i que són durs físicament.

Els nostres nins van portar el control del partit, van ser agressius en defensa i durs en atac.

Un Dani Santiago EXCEPCIONAL amb 7/8 en tirs de 3, va fer que l'equip tingués confiança de poder amb tot.

IMPartit jugat el dissabte a Alcúdia. A priori contra un rival més fluixet amb jugadors més joves.

Malgrat les pèrdues de pilota i algunes errades de tir exterior i no jugar de tot com els nostres nins saben, després del descans varen ser més intensos en defensa i varen poder marxar en el marcador.

Un 77/40 a favor de Bàsquet Nord, fa que l'equip tingui una victòria més.

No ens conformam, volem més treball més actitud i més concentració.

CMPartit disputat dissabte a la pista de Bahia San Agustín, sens dubte el rival més fort de la categoria.

Partit difícil per a nosaltres, però els nins van estar bé tot i la diferència del marcador, sempre els recalcam que en partits així hem de cuidar els detalls, pèrdues de pilota en primera línia, rebots ofensius i defensius.

El nostre equip va aguantar el que va poder contra un rival que no sol fallar, agressivitat, intensitat i percentatge són diferències molt notable enfront d'equips com aquest, superioritat en el 1x1.