CMEls nostres cadets guanyen en la tercera pròrroga a un Ciutat de Palma que fins aquest diumenge es mantenia imbatut i que van vendre cara la seva derrota, es preveia un partit igualat i de tu a tu, les expectatives no van defraudar i es van necessitar de 3 períodes extres per a un resultat èpic de 100-98.

El primer quart els nostres van sortir com sempre pressionant la sacada de fons i alternant la defensa individual amb una 1.3.1 donant bon resultat i aconseguint transicions ràpides i precises arribant a la finalització d'aquest quart amb un resultat de 23-20.

En el segon quart més del mateix, encara que ja es començava a notar a jugadors importants marcats per les faltes personals i en el descans com no podia ser d'altra manera en un partit tan igualat es va arribar amb un marcador de 39-39.

En el tercer i quart quart el Ciutat de Palma es va ficar en defensa en zona molt tancada i sense arriscar, això permetia als nostres tirs fàcils però amb poc encert, per compensar aquesta falta d'encert dels nostres es van emprar al màxim en defensa i van compensar la manca d'anotacion, encara que això ens carregava de faltes i eliminació de jugadors importants però tot i així els que anaven sortint ho feien igual de bé i es va arribar al final amb un resultat de 69-69.

La primera pròrroga, no canviava res es va realitzar un parcial de 12-12, amb els mateixos plantejaments de joc per tots dos equips, això si a poc a poc en els dos equips anaven caient jugadors per 5 faltes.

En la 2 pròrroga vam aconseguir distanciar-nos en 7 punts però ràpidament els contraris van realitzar dues recuperacions de pilota i van tornar a empatar en un resultat d'aquesta prorroga de 9- 9.

La ultima pròrroga es posava difícil per als nostres amb Júnior, el nostre principal anotador, eliminat i quedant-nos primer amb 4 jugadors i després 3 a falta de dos minuts, qualsevol hagués tirat la tovallola però ahí hi havia en Miguel, Adrià i Nofre que conscients de l'esforç realitzat per tot l'equip, ho van donar tot i van lluitar fins al final. Aconseguint en aquesta pròrroga octubre 10-8 al nostre favor.

Cal destacar en aquest equip la unió i respecte cap a l'entrenador, tots. els que juguen més i els que juguen menys van aportar en aquest partit el seu granet de sorra i sabien de la importància de guanyar i en cap moment van donar el partit per perdut tot i acabar jugant amb 3.

Junior va estar gran grandíssim, màxim anotador amb 41 punts i 15 rebots, aguantà des del tercer quart amb 4 faltes fins al començament de l'última prorroga, l'equip contrari no podia aturar-lo.

Miquel, 14 punts. aquest si que va ser el seu partit i es veia venir per com aquesta entrenant darrerament, va defensar com mai, es càrrec l'equip a l'esquena i va aguantar fins al final aconseguint els tirs lliures de la victòria.

Manu, 11 punts. No va ser el seu dia en anotació, però va realitzar una gran tasca en defensa i rebot.

Juli'a 10 punts. Anotà 2 triples en moments decisius del partit i juntament amb Miquel van fer una molt bona actuació en defensa

Nofre, 6 punts. Va ser un dels 3 que van acabar al final, cada vegada gaudeix de més minuts i millora dia a dia.

J. Albert, 7 punts. No acabà d'entrar en joc i les faltes personals van marcar tot el partit. Tot i així els minuts que juga els treu profit.

Adrià, 2ptos. Malgrat no anotar cistelles, barallà i lluità tot el partit sent de gran ajuda en els moments finals del partit

Mateu, 3 punts. Es va emprar al màxim en defensa i es va notant milloria

Jose. No anotà cap cistella, però va defensar bé. encara que va cometre faltes molt ràpid i no va aconseguir entrar en joc

Javi. 6 punts. L'infantil va estar molt bé sota cistella, capturà 13 rebots 7 d'ells ofensius i donava seguretat als tiradors.

Parcials: 23-20 / 16-19 / 11-10 / 19-18
1 prorroga 12-12
2 prorroga 9 - 9
3 prorroga 10 - 8