Segona autonòmica femení

2AFDiumenge el segona juga el partit ajornat contra lloseta i s'imposa en un partit difícil en què s'alternava el marcador.

Lloseta surt en zona i vam atacar bé amb percentatges elevats, i nosaltres que vam sortir en defensa individual, vam tenir en el segon quart posar-nos en zona també per protegir una mica més el rebot i perquè en el 1x1 no estàvem concentrades, ens superaven amb molta facilitat.

2AFDivendres el segona femenina s'imposa a Sóller per un 50-35 a casa, en un partit en què el conjunt visitant està tot el partit en 2-3 però que encara que vam atacar bé no vam aconseguir anar-nos en el marcador fins al tercer quart.

Partit sense complicacions el que guanya el Dakota Alcúdia aquesta setmana.

2AFAquest dilluns vàrem jugar la jornada avançada d'aquest divendres contra un equip que sempre ens fa emprar a fons per poder guanyar.

Amb sis jugadores ja que la resta estaven amb treball i compromisos personals, afrontàrem un partit seriós en el que vàrem haver de dosificar les nostres forces i posar-nos en zona des del primer instant.

Les noies van portar el ritme del partit des del primer moment i vàrem guanyar un partit molt difícil a priori.

2AFVictòria del sènior en un mal partit.

Molinar en zona 2-3 tot en partit juga molt bé les seves cartes i ens posa en dificultats tot el partit.

Nosaltres molt apàtiques i fluixes en defensa, i espesses en atac però vàrem aconseguir guanyar un partit que d'haver-ho guanyat Molinar hagués estat molt merescut.

La setmana que ve Andratx.

2AFVictòria en un partit en el qual no acabàrem de desenganxar amb rotunditat al marcador.

Els dos equips en individual tot el partit i només el contraatac ens fa agafar una distància còmoda al marcador que ja no perdem en cap quart.

Al final victòria que ens fa seguir primeres de grup.