Segona autonòmica masculí

2AMPartit jugat al palau d’esports d’Inca, on la majoria no havíem jugat mai, i per el que va passar diumenge el capvespre no fa falta que hi tornem a jugar.

Primer quart: Sortida típica, panada mental del nostre equip, els contraris ens guanyaven tots els duels, tant a nivell individual com en conjunt. Sobretot en intensitat. Resultat 14-0 al minut 8. Al final del quart 22-11.

Segon quart: Ens arribàrem a col•locar a 7 punts (30-23) al minut 6, després d’uns bons minuts en defensa, però no acabàrem la feina i al final del quart el resultat era de 39-27

Tercer quart: Al descans vàrem parlar de que hauríem de ser més durs en defensa i el moviment de la pilota en atac. Tres atacs de l’Inca, tres triples. No hi va haver manera. A més vàrem decidir que si les coses no anaven bé era per culpa de l’àrbitre, així que li protestàrem tot. Resultat, tres tècniques i que decidís que seguiría pitant així com menys ens interessava. Un desastre. Parcial de 19 a 12. Final del quart, 58-39

2AMPartit jugat contra un equip que només havia guanyat un partit i que no ha trobat la manera d’aturar a un jugador que cada vegada se troba millor i que marca la diferencia quan està en forma, Alberto Esteban

El partit va començar amb un 2+1 de n’Alberto, i al primer quart ja guanyàvem 22-10. Senyalar que el Llucmajor va fallar 6 tirs lliures seguits. N’August comença a donar senyals de vida.

El segon quart va ser un intercanvi de canastes, sense que les defenses se poguessin imposar en cap moment. Parcial de 24-21 i 46-31 al descans. En Pep se va afegir a la festa a la zona visitant.

El tercer quart va seguir la mateixa tònica, 17-17 i 63-48.

2AMUn partit atípic el viscut a Alcúdia el passat divendres. Es presentava el nostre equip amb moltes baixes, amb tan sols set jugadors més en Juan Crespí que feu un gran esforç per a ajudar el col•lectiu, a pesar de les molèsties que ve arrossegant.

Les males llengües diuen que quants menys som de vegades més bé es juga... i divendres no en va ser una excepció.

Enfront un equip que venia de fer una primera volta impecable i que en aquesta segona fase arribava amb el mateix balanç que el nostre equip, per tant amb la necessitat de guanyar per no despenjar-se de la part alta de la classificació. Lamentem la lesió den Marc just quan sortí a la pista, tot l’equip d’Alcúdia et desitja una ràpida recuperació.

Arranca el partit, i en contra de tot pronòstic ho fa amb un 12-0 al marcador a favor del nostre equip, amb un Alberto Esteban intractable a sota els taulells, que ben acompanyat per en Toni Sureda i en Pep sumaren al primer quart 12 punts del nostre joc interior, per acabar amb un clar 19 a 11.

2AMEl passat dia 12 de febrer el nostre equip Senior Masculí va disputar un partit a la sempre incòmoda pista del Viubàsquet Bunyola.

El Dakota va començar el partit amb poca fortuna, tant en atac com en defensa i així ho va reflexar el marcador al final del primer quart, 15-6 per l’equip bunyolí.

A partir d’aquí el partit va estar marcat per una tònica d’igualtat, igualtat per ambdós equips tant amb encerts com amb errades, essent el resultat parcial del segon quart de 11-12, mantenint un avantatge local al marcador de 26-18.

2AMPoca història la viscuda al pavelló de Llucmajor la tarda de divendres passat, desconeixem si el quadre local es presentava amb baixes, però el partit va ser força còmode per als nostres, que van tornar de Llucmajor amb la victòria per 50-71, i així aconseguien la primera victòria de la fase de classificació.

Des de l'inici de la trobada es va veure que l'equip local no estava molt intens en defensa, mostra d'això són les poques faltes personals comeses pel quadre de Llucmajor (només 3), el que feia que els nostres jugadors aconseguissin cistelles fàcils, tant el nostre interiors, destacant Alberto i Pep a la pintura, com els nostres exteriors, on Mariano aconseguia penetracions fàcils, que feien que el primer parcial acabés amb un clar 8-19, per al nostre equip.