Mini femení A

mfEl Mini femení dissabte va aconseguir la primera victòria com a local contra Sineu.

Varen iniciar el partit concentrades, totes sabien el que havien de fer i es va veure reflexat al marcador, acabant el primer quart amb un parcial de 22-06.

Durant el partit no varen tenir gaire complicacions i les nines es van mantenir en la seva línia, tancant el marcador en el segon quart amb un parcial de 20-04.

malberta2Partit del mini A contra Madre Alberta. L'equip suma una altra victòria, aquesta vegada jugant més en equip.

Durant el partit les nostres nines han tengut moments de despistes, pèrdues de pilotes i accions precipitades volent atacar a la primera, tot i així també he de dir que hi ha hagut moments molt bons on la circulació de la pilota ha estat de 10.

No ens podem relaxar i seguir fent feina!

ManacorEl Mini femení segueix sumant, ahir a la pista de Manacor amb un marcador de 27-58.

Partit una mica complicat, les manacorines estaven molt ficades al partit i ens ho posaren difícil juganyant només de 8 punt al descans.

Les nostres nines no acabaven d'entrar en partit fins que en el 4 quart es posaren el "mono de feina" i començaren a jugar al joc que elles saben. La defensa per la nostra part ens va donar l'empenta per endur-nos la victòria.

Bona feina nines, també hem de saber jugar quan el marcador està igualat! Aquesta setmana més!

MFAEl mini femení seguix acumulant una victòria més, avui contra Santa Maria.

Ha estat una setmana una mica diferent, ja que na Vero ha hagut partir cap a Eivissa per temes laborals.

Durant la setmana hem estat treballant el partit i la importància de cuidar els detalls tant en defensa com amb atac.

Les nostres nines sabien el que havien de fer en cada moment i aquest treball es gràcies a na Vero.

indioteria (Copiar)El Mini A va jugar aquest dissabte a camp de Sa Indioteria. On van tenir un partit molt complicat i dur.

Les nostres minis no van començar bé el partit, molt fallonas i no sortien les coses. Així es va reflectir en el marcador del primer quart, amb empat a 11.

En el segon quart les nostres jugadores van sortir millor, amb una gran defensa, que vam saber mantenir fins a final del partit.

Seguim millorant dia a dia, fins i tot amb situacions adverses que sabem superar-les bé.