Infantil femení B

IFBDarrer partit de la primera fase el que jugàrem a Manacor davant un rival molt més físic i intens que durant tot el partit, malgrat la diferència que de seguida va aconseguir des del primer quart, no deixà de jugar pressionant tota la pista amb "traps" continuus i que davant la permissivitat de l'arbitre aconseguí una victoria prou treballada.

Els parcials foren 20-6 i 16-3 arribant al descans amb un clar 36-9 les nostres jugadores estigueren molt condicionades per la manera de jugar de l'equip manacorí.

Després del descans i a partir de la xerrada ens posarem a treballar al seu nivell d'intensitat, molt concetrades aconseguit que els dos darrers quarts acabassin 17-9 i 12-8 i ens anassin a casa malgrat la diferència en el marcador amb la satisfacció de la feina feta.

IFBAquest dissabte les nostres jugadores s'enfrontaren a un equip que a la primera volta a la seva canxa ens tancaren el marcador amb un rotund 70-21.

El partit el vàrem preparar durant tota la setmana, vàrem fer molta incidencia en l'actitud i en la intensitat durant el partit a més a més d'evitar que ens ficassin cistelles fàcils després de pèrdua de pilota.

Després d'aconseguir la primera victòria a Sineu i les bones sensacions als darrers partits l'autoestima d'aquest grup estava molt alta i feu que l'equip manacorí sofrís per endur-se la victoria ja que fou als darrer 5 minuts on les forçes del nostre equip minvaren i se n'anassin al marcador mb el definitiu 23-40.

IFBDissabte ens desplaçàrem a Petra, davant un rival que a la primera volta ens guanyà de 40 a Alcúdia.

Fou un partit molt igualat que es desnivellà per l'encert de l'equip petrer en el llançament a cistella (3 triples seguits de la mateixa jugadora a més a més de 7 de tot l'equip) que feu molt dificil igualar malgrat la bona actitud del nostre equip al qual li costa molt ficar cistella.

Els parcials foren 13-11 i 18-06 arribant al descans amb un 35-17 i el tercer quart acabà amb un 12-0. El nostre equip aconseguí endurse l darrer quart 8-15 acabant el partit amb el definitiu 51-32.

IFBA la fi aconseguirem la nostra primera fulla de color rosa, després de molts entrenaments i molt d'esforç dissabte aconseguirem guanyar el nostre primer partit i ho ferem a Sineu contra un equip molt parescut al nostre i que aconseguí guanyar a la nostra pista de tres punts.

El partit es decidí als dos primer quarts on les nostres jugadores molt centrades aconseguiren encistellar amb facilitat i li posàrem les coses molts dificils en defensa a l'equip sineuer que es descentrà.

Aconseguírem anar-nos 20 adalt al marcador i ja al darrer quart l'equip de sineu no abaixà els braços i aconseguirem arreglar el marcador amb el definitiu 40-50.

IFBPrimer partit despres de les vacances de nadal, davant un equip que ens tancà el marcador en el segon quart i que a partir d'aquell moment es dedicà a jugar sense botar contra nosatres, era un equip al que esperàvem amb moltes ganes i així va ser...

Les nostres jugadores sortiren molt concentrades i sobretot amb una actitud i sobre el camp que des del primer quart demostrà que voliem competir el partit.

Els primer quart acabà 12-18 i el segon 5-14 arribant al descans amb un 17-32 que feu que l'equip artanenc no s'ho creies i hagué de posar totes les seves peces per aconseguir endur- se el partit.