BNDissabte ens desplaçàrem a Artà i ens enfrontàrem a un equip molt més intens i cohesionat que des del primer minut imposà el seu ritme de joc i que aconseguí tancar-nos el marcador a mitjans del tercer quart amb el definitiu 69-19.

Les nostres jugadores en cap moment entraren en el partit amb moltes pèrdues de pilota que l'equip artanenc aprofità per posar distància en el marcador.

Els parcials foren 23-6, 22-11 aribant al descans amb un 55-17, ja al tercer quart amb un 24-2 l'equip artanenc tancà el marcador final.

Moltíssimes coses a millorar, hem d'anar dia a dia i treballar molt més concentrats i intensos als entrenaments, es pot guanyar o perdre però sempre hem d'acabar satisfets de la nostra feina i aquest partit la sensació final no fou aquesta.

Ànims nines tenim dues setmanes per al proper partit.