Cadet masculí

CMEl nostre cadet es proclama campió en lliga preferent després de fer una fase espectacular on ha jugat 17 partits i els 17 invictes.

La final es va disputar contra Joan Capó al Palau d'Inca, els nostres van sortir relaxats i a 5 minuts de començar el primer quart la diferència en contra era de 13 punts amb molts errors i concessions defensives.

Després d'un temps mort els nostres es van posar a treballar en defensa i els encerts de Julià i D. Santiago a la línia de 3 punts. ens ficaven en el partit arribant al final del primer quart amb un ajustat 23 a 25 en contra.

CMPartit igualat el que van disputar els nostres cadets contra el segon classificat de la lliga.

El primer quart va haver màxima igualtat amb un resultat d'empat a 21. En el segon quart els nostres van apretar en defensa provocant moltes pèrdues de pilota als de Pollença el que propicià que els nostres es marxessin en el marcador de 10 punts i fos un avantatge que van mantenir tot el partit fins al final.

El partit va estar condicionat per la lesió de Manu, encara que tots els altres van cobrir bé la seva baixa i ho van donar tot, amb Saul i Adria lluitant sota els taulers, M. Valentin sent màxim anotador amb 29 punts. M.Cerdà, Julià (10 punts) van estar molt bé en la direcció de joc, i com no, la gran aportació a l'equip que van fer Dani Santiago i Ferrer amb 13 i 5 punts respectivament.

CMEl nostre equip cadet que aquesta vegada només comptava amb 4 integrants de la plantilla i la resta eren infantils, guanyen a Madre Alberta en un partit que no va ser fàcil i es va caracteritzar per la falta d'encert de cara a cistella.

S'arribava al final del segon quart amb un avantatge de 2 punts, tot i així a la sortida del vestuari en el tercer quart els nostres aconseguien un parcial de 25 a 6 deixant sentenciat el partit i arribant al final amb un resultat de 70 a 52.

L'única cosa bona d'aquest partit ha estat el resultat, en joc deixem molt a desitjar i encara que l'equip vagi imbatut en aquesta fase, cal seguir treballant, millorant i no confiar-se.

CMEls nostres cadets segueixen en bona línia i ja en van 11 partits guanyats d'11 jugats,

El partit no va ser dels millors, es va fallar molt de cara a cistella tot i el resultat favorable.

Els de Artà van fer zona gairebé tot el partit i els nostres només havien de moure la pilota, fer tirs fàcils i entrar al rebot ofensiu.

CMPartit fàcil el que van disputar els nostres cadets aquest cap de setmana amb l'aportació de tots i provant coses noves.

El primer quart el parcial ja era de 22 a 6, començat el segon quart els nostres van sortir bé però van entrar en una fase de relaxació a causa de la diferència en el marcador al nostre favor.

Començant el tercer quart van tornar a recuperar el joc i van augmentar més la diferència en el marcador arribant al tercer quart a endossar un parcial de 40 a 9 arribant al final del partit amb un resultat de 106-43.