Júnior femení

JFEls dos primers quarts van estar molt disputats i competits, anant al descans 13 a sota amb el partit totalment obert, però un mal inici de tercer quart i falta de concentració ens va portar a una diferència més àmplia en el marcador i ja les noies seguien lluitant però baixant els braços.

El rebot defensiu ens va fer moltíssim mal. Fluïdes en atac la primera part però molt escasses d'idees en la segona meitat.

Al final derrota, però amb ànim i bones sensacions en aquesta experiència com ha estat participar en interilles per primera vegada un equip júnior femení al club.

JFEls primers dos quarts l'equip estava molt ficat i controlant el partit, agafant fins un avantatge de 8 punts, defensant, corrent i anotant bé, però la segona part vam deixar de controlar el rebot defensiu, no defensàvem al jugador sense pilota i quan rebien és quan ens feien mal, donàvem 2 fins i tot 3 oportunitats i això ens desgastava molt.

Deixem de córrer i l'equip contrari anava agafant avantatges a partir dels nostres errors i el tir lliure.

Al final 45-57 resultat molt positiu, en la nostra millora com equip, però ens hem quedat amb ganes de més.

JFEl partit comença molt poc agressiu per a nosaltres i elles anoten amb facilitat, a més comencem fallant 5 tirs lliures amb el que necessitàvem canviar la mentalitat si no volíem patir molt.

A partir del primer quart la bona defensa sobre les jugadores i l'agressivitat en atac ens van anar donant el lloc en el partit.

La zona que ens plantejaven la atacàvem molt bé circulant la pilota i el resultat és una victòria que ens dóna molta moral per seguir fins al final de temporada.

JFPartit sense ritme, sense constància, amb molt caos en atac, pèrdues de pilotes i en definitiva partit en què l'equip no està gens concentrat, i entrem en una espiral d'errors que ens porta a perdre amb una diferència molt grossa, després de venir de jugar un excel·lent partit contra La Salle.

Al final partit per oblidar, però del que aprendre.

Parcials: 12-6 16-9 14-5 24-7

JFEmocionant el partit en el que vam jugar molt bé en atac i bé en defensa tot i errors que ens feien molt de mal.

La Salle va estar per davant en el marcador fins que en l'últim quart ens vam posar per davant i amb opcions de guanyar el partit, però els últims minuts van plantejar una zona 1-2-2 que vam atacar bé però gens agressiva i vam perdre dues pilotes molt importants .

Elles no van perdonar els tirs lliures i el rebot defensiu de les últimes accions va ser clau.