Gran partit del Mini masculí A que planta cara al Llucmajor (78-91)

Partidàs del Mini masculí A davant del 4t classificat de la lliga. Els nostres minis varen demostrar una vegada més la gran millora que estan tenint en aquesta recta final de lliga. El partit va començar molt igualat i el resultat del primer quart va ser de 10 a 10.

En el segon quart l'equip de Llucmajor ens va superar 12 a 18 degut a un relaxament defensiu del nostre equip que permetia cistelles molt fàcils de l'equip visitant. El tercer quart va ser el més fluix del nostre equip i es va arribar al descans amb un marcador de 33 a 50. Però l'equip en cap moment va baixar els braços i el resultat global de la segona part va ser favorable al nostre equip per 45 a 41, deixant el resultat final de 78 a 91.

En aquest partit tots els jugadors varen demostrar a un nivell molt alt, però destacaria el partidàs d'en Tomeu Mariano que va fer el millor partit de la temporada. Un altre dels destacats va ser en Gustavo que esta millorant molt en aquesta recta final de lliga. Altres jugadors que estan jugant a un alt nivell son en Marc Gallamares i n'Alejandro Castaño.

Dimecres toca l'Uadis, un dels millors equips de la categoria, i divendres a Pollença!!! Ànims i a seguir millorant.