Important victòria a Sa Pobla (64-75)

Victòria molt important l'aconseguida ahir a Sa Pobla, ja que ens acosta molt a les 3 primeres posicions del grup; A més, després del mal partit de la setmana passada era important tornar a guanyar per la confiança de l'equip.

El primer quart, a diferencia dels altres partits, va ser molt vistós, on els atacs superaven a les defenses. Així, el marcador al final d'aquest quart era de 20-25. Destacar la quantitat de tirs lliures que vàrem tirar en aquest quart (9/16 tirs lliures), el que vol dir que l'equip era agressiu en atac, aspecte molt important quan a davant tens un equip que defensa amb molta intensitat. Sabent que l'equip no pot mantenir aquesta capacitat anotadora durant els 40 minuts, havíem de millorar molt en defensa.

En el segon quart l'equip va perdre molta fluidesa en atac, perdent pilotes per cercar atacs precipitats i donant facilitats en defensa. Tot i així es va arribar al descans amb només 5 punts de desavantatge (37-32). En el descans vàrem intentar cercar solucions per ajustar la defensa i tornar a trobar la fluidesa en atac del primer quart.

A l'inici del tercer quart, un parcial de 7 - 2 (minut 23) ens va col.locar 10 punts per davall al marcador (44 - 34); A partir d'aquí l'equip va començar a anotar amb molta facilitat, donant la volta al marcador arribant, després d'un parcial de 6 - 18, amb 2 punts d'avantatge a l'inici del darrer quart (50 - 52). En els 3 primers minuts d'aquest darrer quart vàrem continuar augmentant la diferència fins a una máxima de 12 punts (50 - 62). Un minut demanat pel Sa Pobla va servir per animar a l'equip a continuar en la mateixa línia, per intentar sentenciar el partit. Però aquest és un dels aspectes que hem de seguir treballant dia a día, ja que un parcial en contra de 7 - 0 en els següents 3 minuts va deixar la diferència en només 5 punts quedant encara 4 minuts per acabar el partit. Dos tirs lliures d'en Miquel Socies i un triple d'en Gregory varen aturar la posible remuntada del Sa Pobla, deixant en 8 punts l'avantatge, quedant 2 minuts per jugar. Els 2 darrers minuts, l'encert en els tirs lliures va deixar el marcador final de 64 - 75.

Vull donar l'enhorabona a l'equip per haver reaccionat després del mal partit contra el Molinar i una setmana en la que no hem pogut entrenar en les millors condicions degut a lesions i a jugadors absents per problemas personals. En aquest sentit tot l'equip vol donar una abraçada molt forta a nen Sebas i a tota la seva familia; ÀNIMS.