Victòria complicada a Porreres (53-60)

Perillós es presentava el partit contra el Porreres per al nostre equip, ja que després de 3 setmanes seguides sense competir es podia notar la manca de ritme de partits. I més contra un equip que, tot i portar una única victòria en la competició, sempre està disposat a vendre cara la seva derrota, i més en el seu propi camp.

Dit i fet. Tot i la bona actitud de les jugadores i de realitzar bones jugades en atac, circulant la pilota i triant bones opcions de tir, els llançaments no acabaven dins de la cistella. Aquesta situació no creava una gran diferència adversa al marcador gràcies a la bona defensa realitzada, però ens portava a remolc (7-6 minut 5; 13-10 minut 8), entrant en una ansietat gens positiva per a l'equip. Finalment s'arribava al final del primer període amb el resultat en contra de 15-14.

En el segon quart el poc encert en atac es va convertir en dubtes defensives. Penetracions fàcils a cistella concedides, falta d'ajudes i un balanç defensiu millorable posava l'equip en una difícil situació: 25 a 20 en el minut 18. I l'equip contrari llançat. Però una bona reacció en els últims dos minuts del quart amb un parcial de 6 a 0, incloent un triple sobre la botzina, deixava el resultat en 26 a 25 a favor nostre.

Després del descans l'equip va sortir disposat a canviar la imatge oferta. Millorant la defensa i amb gran concentració i agressivitat en l'atac el percentatge de tir va començar a millorar. Malgrat la duresa defensiva de les contràries, el bon moviment de pilota i la confiança de les nostres jugadores ens va permetre aconseguir i mantenir un petit avantatge fins al final del tercer quart: 48 a 42.

A més, un parcial de 7 a 0 només començar l'últim període ampliava l'avantatge fins als 13 punts (42 a 55 en el minut 33). Però, com era d'esperar l'equip local no es va rendir, tornant el parcial immediatament i tornant a ajustar el marcador (49-55 minut 36). Però el nostre equip va saber mantenir la calma i sense cometre grans errors es va arribar al final amb el resultat de 53 a 60.

Enhorabona a l'equip per saber reaccionar a temps i esperem que els partits i recuperar el ritme de competició ens faci millorar en el joc. Com a mínim sabem que per falta de treball i humilitat no serà, com vam demostrar en tots els entrenaments.