Bon partit dels veterans tot i la derrota a Sóller (66-58)

Bon partit i sobretot bona imatge la del nostre equip de 2 ª masculina ja que degut a la falta de les incorporacions habituals de tot l'equip es tornava a viatjar amb només 6 jugadors.

La roda d'escalfament ja podia preveure un partit difícil, però si alguna cosa té aquest equip és veterania i saber estar la qual cosa li doni la possibilitat de competir en partit que semblarien perduts per endavant.

El primer quart era el reflex del que s'ha comentat amb un Sóller molt ficat i amb els nostres encara escalfat. El parcial per als locals per 19-13.

El segon quart ja es començava a agafar el ritme guanyat el parcial, fins i tot permetent-nos algun luxe com córrer algun contraatac (faceta gairebé prohibida en aquest equip) ens anàvem al vestidor amb un no molt preocupant 31-26.

En el tercer quart els nostres van treure els més ben ells (segurament massa d'hora) i amb un triple de Willy i dos consecutius de José Cuevas (el segon de 8 metres) ens posàvem per davant al marcador en acabar el tercer quart en 47-49 .

Aquí va ser on l'equip de Sóller va tirar de lògica i al veure que només disposàvem d'un canvi plantà una defensa pressionant tota la pista que els donava un parcial de 12-5 deixant el marcador en un clar 64-54 a falta de 2 minuts. Encara es va intentar no dir adéu al partit amb 4 punts consecutius de Josep Tomàs, però les forces ja no van donar per més.

Bon partit dels nostres que si recuperen tots els seus efectius segur compliran amb una bona temporada.

Anotadors: Josep 17, Toni Sureda 9, Pere 11, Willy 4, José Cuevas 13, Christian 4.