Derrota marcada per les baixes (77-56)

El segona autonòmica estè realitzant una magnífic inici de temporada però en el partit de divendres, a Campos,  no va poder amb la gran quantitat de baixes, fins a sis jugadors no van poder participar en el partit per diferents motius.

L'inici va ser molt disputat, amb un molt encertat Toni Sureda. 12-12 al final dels primers 10 minuts.

En el segon període, els locals van començar a pujar la intensitat defensiva i van començar a entonar-en atac, anotant pràcticament a cada atac. Només els tres triples pràcticament consecutius de Bernat ens deixaven amb possibilitats per seguir en el partit, parcial de 21 a 14, per tant 33-26 al descans.

Començaven les rotacions, Josep necessitava un merescut descans i l'equip ho va notar, van començar les pèrdues a mig camp i el partit es va començar a complicar per als nostres amb un parcial desfavorable de 22 a 10.

En l'últim període es va intentar la gesta del dia de Calvià, però les cames ja no responien, el Campos, físicament molt superior, ens matava a contraatacs, parcial de 22 a 10. Final del partit 77-56.

Destacar el primer partit de David Marente en aquesta temporada i que va notar la falta de rodatge. Bon partit del nostre jove jugador Andreu.

ANOTACIONS: SUREDA 9, ANDREU 6, SANTI, HUGO 6, JOSEP 10, BERNAT 13, PERE 11, MARENTE 0.