Les júniors guanyen a Zona 5 (67-41)

Dir que, tot i que l'equip contrari es troba cuer del grup d'ascens a especial, va demostrar ser un grup lluitador i que s'esforça. Després d'uns primers minuts de tempteig, les nostres jugadores van anar obrint bretxa al marcador, gràcies a un atac fluid i una bona defensa finalitzant els primers deu minuts amb el resultat de 18 a 9.

El segon quart es va desenvolupar de la mateixa manera, amb el nostre equip realitzant una bona defensa i sortint al contraatac, a més d'atacar correctament en estàtic. Això va permetre rotar la banqueta i amb la bona participació de totes les jugadores s'arribava al descans amb el resultat de 32 a 17.

Després del descans l'equip es va relaxar una mica en defensa, el que va aprofitar l'equip rival per anotar amb més facilitat que en els anteriors quarts. Però una reacció final per part de les nostres va ampliar la diferència per sobre dels 20 punts al final del tercer quart (53 a 31).

Els últims deu minuts van servir per seguir fent rotacions sense baixar la intensitat, veient boniques cistelles tant en transició com en estàtic, a més de bones accions defensives. Finalment parcial 14 a 10 en aquest quart per al resultat final de 67 a 41.