Partit força irregular a Felanitx (51-58)

Tot i el resultat de la primera volta, on el nostre equip havia aconseguit imposar-se per una àmplia diferència, sabíem que el partit podia ser molt diferent, i que si no sortíem amb la concentració i intensitat necessàries des del principi se'ns podien complicar molt les coses .

I així va passar. Tot i estar avisades, les nostres jugadores no van sortir al màxim, tot el contrari que les rivals. Amb el que als 5 minuts de partit el resultat era un preocupant 13-4. Afortunadament, la reacció no es va fer esperar i després de recuperar la tensió adequada es va arribar al final del quart amb el resultat de 17 a 13, un mal menor vist l'inici de partit.

Els segons deu minuts van ser diferents i les nostres jugadores van ser capaces de posar-se per davant en el marcador gràcies a la bona defensa, deixant en només 6 punts a l'equip contrari en aquest parcial. Resultat 23-24 per al nostre equip al descans.

A l'inici del tercer quart les nostres juniors van sortir amb gran actitud i encert, defensant i corrent el contraatac amb fluïdesa. Endossant un parcial de 19 a 5 en 8 minuts que posava el resultat molt a favor: 28 - 43. Però de sobte van tornar les mateixes debilitats de l'inici del partit: feble defensa, mala selecció de tir i moltes pèrdues de pilota. Encaixant un parcial en contra de 9-0 en tan sols 2 minuts: 37-43 minut 30.

I el mal moment es va mantenir 2 minuts més, empatant l'equip local el partit a 45 punts. Però quan pitjor es posaven les coses l'equip va tornar a reaccionar. La bona defensa de la línia de passada, alguns bons contraatacs i, ara sí, la paciència en atac, ens va permetre sumar un altre parcial favorable de 9 a 2, que ja seria definitiu. Finalment 51-58 per a les nostres.