DAKOTA ALCÚDIA 60 - Son Servera 66

Molt bon partit el disputat es divendres a la nostra pista d'Alcúdia contra el segon classificat, el Son Servera. Si guanyàvem ens asseguràvem el primer lloc del nostre grup. El partit de la primera volta dins Son Servera va ser molt igualat fins el darrer minut del partit; Sabíem que aquest partit seguiria el mateix guió.

Des del primer minut el Son Servera va començar molt intens, sobretot en defensa. Noltros vàrem sabre aturar l'embestida inicial circulant la pilota per trobar posicions clares de tir pels nostres homes interiors. Tot i així, el nostre encert era molt baix, cosa que també li passava al Son Servera. Al final dels 10 primers minuts el marcador era de 10 - 12.

En el segon quart ens vàrem col.locar en defensa zonal, i, en el primer atac ens tornaren a anotar una cistella de 3 punts. Dues cistelles de forma consecutiva de'n Rafa Hidalgo ajustaven el marcador 14 - 15. Quan pareixia que el segon quart seguiria com en el primer, amb alternança de cistelles, un parcial de 0 a 7 en contra ens va deixar 8 punts avall (14 - 22). I d'aquí al final del quart vàrem intentar que no es distanciessin més en el marcador. Destacar en aquests minuts un 2+1 de'n Josep Tomàs, un "coast to coast" de'n Victor Cartes (que reapareixia després d'haver estat per Hawái) i un triple des del cantó a nes darrer segon del quart de'n Christian, que ens va acostar al marcador 25 - 31.

La feina del tercer quart va ser la d'acostar-nos al marcador punt a punt, ja que ells seguien molt enxufats i no ens varen regalar cap cistella fàcil. Una cistella al final de'n Pere Cladera ens va col.locar a només 1 punt en tot el darrer quart per jugar (43 - 44).

Una cistella de'n Santi només començar el quart ens va donar un mínim avantatge (45 - 44), alegria que ens va durar molt poc, ja que un parcial de 3 a 10 ens va tornar a deixar tal com estàvem al mínut 20, és a dir, a 6 punts (48 - 54). Una cistella de'n Toni Sureda i 4 punts consecutius de'n Josep Tomàs (després d'una falta antiesportiva) a falta de menys de 2 minuts per acabar ens va col.locar a 3 punts (57 - 60).  A diferència d'altres partits, el divendres no vàrem sabre jugar el darrer minut i mig, ja que ens vàrem precipitar tan en atac com en defensa. Destacar el gran encert en el tir exterior del Son Servera al llarg de tot el partit, sobretot en els moments importants, anotant fins a 9 triples en tot el partit, 4 d'ells en el darrer quart. Tot i així, en el darrer segon vàrem llançar un triple amb el que haguéssim pogut salvar l'average, ja que allà vàrem guanyar de 4 punts.

Al final no va poder ser i vàrem perdre després de 10 victòries consecutives (60 - 66). Comentar que les ganes de l'equip per guanyar va fer que deixàssim de banda l'average; Només en el darrer atac ho vàrem tenir present.... Enhorabona al Son Servera per la victòria, que li pot suposar l'ascens de categoría!!! I enhorabona a tot l'equip per lluitar fins el darrer segon!!! Ara a guanyar els 2 partits que ens queden per assegurar la primera plaça del grup!!!

Parcials: 10 – 12 // 15 – 19 // 18 – 13 // 17 – 22.

Anotadors: Josep Tomàs 16 punts (1 triple i 7 de 7 tirs lliures); Victor Cartes 5 punts (1 triple); Rafa 8 punts (2 de 2 tirs lliures); Crespí 12 punts (3 triples i 1 de 2 tirs lliures); Santi 2 punts; Sureda 9 punts (1 de 4 tirs lliures); Christian 4 punts (1 triple i 1 de 4 tirs lliures); Pere Cladera 4 punts; Jaume 0 punts.