Sa Pobla 40 - DAKOTA ALCÚDIA 63

Penúltim partit el disputat aquest passat divendres dins Sa Pobla. L'abultada victòria en el partit de la primera volta ens podia dur a pensar que el partit el guanyaríem sense sortir a jugar; Per això, la xerrada d'abans de sortir a la pista va servir per mentalitzar l'equip a que havíem d'anar a pel partit des del primer minut. I ho vàrem aconseguir a mitges, ja que en defensa sí que estàvem activats, pero en atac no cercàvem les millors opcions; En el minut 6 el marcador era de 3 - 5 a favor nostre. Després d'1 temps mort i dels primers canvis, l'equip es va començar a activar en atac, seguint al mateix bon nivell en defensa. Al final dels primers 10 minuts el marcador era de 4 - 14.

En el segon quart sí vàrem sortir amb intenció de decidir el partit; Un parcial de 2 a 10 en 4 minuts ens donava un màxim avantge de 18 punts (6 - 24). D'aquí al descans el partit seguia estant controlat; Només 3 triples quasi de manera consecutiva dels poblers i uns quants tirs lliures fallats per part nostra varen mantenir l'aventatge al voltant dels 15 punts. Al descans el marcador era de 18 - 32.

Ben igual que en el segon quart, un parcial de sortida de 2  a 10 a favor nostre, amb dos triples consecutius de'n Josep Tomàs, ens donaven un màxim avantatge de 22 punts (20 - 42). I d’aqui al final del partit res més a destacar, ja que ambdós equips vàrem intercanviar cistelles, deixant el marcador final en 40 – 63.

Es pròxim divendres jugam el darrer partit de la lliga dins Alcúdia contra el Portocristo. De guanyar ens proclamarem campions del nostre grup. Au idò, demà tots a entrenar per preparar la tàctica per divendres.

Parcials: 4 – 14 // 12 – 18 // 9 – 15 // 13 – 16.

Anotadors: Josep Tomàs 13 punts (3 triples i 0 de 3 tirs lliures); Victor Cartes 10 punts (1 triple i 3 de 6 tirs lliures); Rafa 4 punts; Crespí 10 punts (1 triple i 3 de 6 tirs lliures); Sureda 11 punts (5 de 5 tirs lliures); Christian 3 punts (1 de 2 tirs lliures); Pere Cladera 10 punts (6 de 8 tirs lliures); Jaume 2 punts.