DAKOTA ALCÚDIA 80 - Sant Josep 77

1afComença la lliga amb victòria a Alcúdia i estrenant equipació, però no va ser tot tan bonic com el resultat ja que patírem per endur-nos la primera victòria davant un Sant Josep que mai va tirar la tovallola.

El partit va ser igualat i va ser un continu intercanvi de cistelles. El nostre mal balanç defensiu i la excel·lent sortida de contraatac ens feia passar dificultats cada vegada malgrat el bon joc que realitzàvem en atac.

Així arribàrem a una mitja part igualada amb un 34-36 al marcador.

En aquest punt amb Albons amb 5 faltes i Xisqueta lesionada afrontàrem un inici molt bo en el tercer quart arribant a tenir avantatge fins de 12 punts a falta de 5 minuts pel final però la força del Sant Josep i mala gestió nostra dels últims minuts ens va portar a una pròrroga, 67-67.

A la pròrroga l'encert dels tirs lliures i la culminació de contraatacs després de trencar nosaltres la seva pressió ens va portar a la primera victòria de la temporada.

Parcials: 16-14 18-22 18-13 15-18
10-13 a la pròrroga