El 1ª autonòmica comença l'any amb victòria (63-40)

Primer partit de l'any i segona victòria de la temporada per al nostre equip de primera autonòmica que diumenge horabaixa demostrà que malgrat la posició a la taula continua amb moltes ganes i il.lusió per sortir dels darrers llocs de la classificació.El partit començà amb un  2-14 per l'equip visitant amb una forta defensa i sobretot un perillós contraatac, que els nostres jugadors anaren neutralitzant fins acabar el primer quart amb 11-15.

El segon i tercer quart els nostres jugadors es posaren forts en defensa i amb una defensa pressionant tota la pista i sobretot l'alternança amb diferents zones feu desconcentrar al jove equip palmesà acabant el tercer quart amb un 48 a 30 al marcador. El darrer ampliarem l'avantatge per acabar amb el resultat final de 63-40.

Destacar l'actuació de tot l'equip sobretot en defensa a més a més de l'incombustible Pomar a sota de la cistella i el gran ajut que ens donà en Pascual Perez en moments determinants del partit.