Nova victòria del Sénior femení en partit ajornat contra Artà

Victòria clara malgrat el que pugui reflectir l'ajustat del marcador ja que el nostre equip gaudí d'avantatges de fins a 19 punts, i és que per primera vegada en tota la temporada les nostres jugadores van tenir clar que els partits es guanyen en defensa, tant la nostra defensa tota la pista com la defensa ½ pista.

El primer quart va començar un poc fred no solament de ritme si no també de temperatura ja que realment feia gairebé més fred en la pista del pavelló 2 que fora del mateix. Encara així al final del primer quart amb una Mª Magdalena molt intensa aconseguint dues 2+1 i un triple per a un total del 9 punts en el quart s'arribava al final de parcial amb el marcador 14-9.

El segon quart començava amb un triple de Victòria que demostrava que sortia des de la banqueta amb ganes. Mª Magdalena seguia anotant i Neus que també sortí des de la banqueta començava a donar mostres del seu excel·lent canell acabant el quart amb un triple que deixava el marcador en 29-20.