Important victòria dels júniors contra Felanitx (58-49)

Malgrat els dolents entrenaments per falta de gent i les aturades obligades per les dates, el 2009 ha començat per al nostre equip amb una victòria contra el Felanitx que cal recordar que ens va guanyar per un punt en la seva casa, per tant també s'ha guanyat l'average.

Malgrat que es volia aconseguir una victòria més àmplia de l'assolit passa augmentar la confiança en l'equip. Solament es va poder guanyar per 9 ja que cal dir que el Felanitx va ser molt intens durant tot el partit i amb un joc molt físic i fent moltes transicions va estar sempre molt prop en el marcador.

El resultat del primer quart és una clara prova del comentat anteriorment, 10-14 per als visitants amb poques idees en atac per part dels nostres. El segon quart també va ser molt igualat però ja es va veure un poc de més claredat en atac i la defensa sense ser perfecta ni per remei, començada a tenir indicis que els jugadors no volien deixar escapar la victòria. S'arribava al descans amb un 24-26, també gràcies a dos triples de l'equip visitant durant el segon quart.

Després de la sortida dels vestuaris es van jugar els millors minuts en atac sent atacs una mica més ràpids i amb participació de tots els jugadors, la qual cosa sempre dificulta a la defensa ja que si tots els jugadors són capaços de sumar en atac la defensa ha d'estar sempre pendent de tots i fa que es creen espais més facilment. El parcial en aquest quart 21-13.

S'entrà en l'últim quart amb tot per decidir, però cal destacar que si l'actitud és la correcta les opcions de guanyar sempre són més elevades i això va ser el que van fer els nostres jugadors, estar intensos en defensa amb un colós Toni Colom en les línies de passada i rebot defensiu i un Nadal sempre lluitador que ens va donar diverses segones opcions en atac gràcies a diversos rebots ofensius. Els altres jugadors també seguien sumant. El parcial d'aquest quart 13-10 deixava el definitiu 58-49 que donava una bona alegria a aquest equip que no està passant una bona temporada quant a resultats ja que l'equip es quedà bastant curt des del principi amb l'absència de diversos jugadors interiors.

Destacar el bon partit dels dos cadetes els quals demostren que no desentonen per res en aquesta difícil categoria de júnior A. També destacar el propòsit d'un dels nostres jugadors, el qual no desvetllarem, de ser més selectiu en atac i mes generós amb els companys, la qual cosa es notà molt en la repartició dels punts. Així com la bona actitud de tots els jugadors que van estar en el pavelló la tarda del dissabte tant per a jugar com per a animar a l'equip. Agrair a Martí l'esforç de venir directament de l'aeroport al partit, aquests detalls sempre demostren que quan algú vol alguna cosa ho busca i no espera que li venguin a buscar. Per descomptat la gran adreça de Lluis Canaves. En definitiva bon partit de tots els jugadors, que han d'animar-se encara més per a aconseguir una segona volta amb alguna victòria més. Com nota negativa el 11 de 23 des de la línia de personals.