El Mini masculí A confirma la millora i estrena les victòries

Primera victòria de l'equip Mini masculí A davant del Sòller. L'equip va fer un molt bon partit. Durant la primera part el partit va estar més igualat degut a un mal segon quart que va permetre al Sòller entra al partit quan ja s'havia aconseguit una diferència de 10 punts. El resultat al descans era favorable a l'equip visitant per un punt, 24 a 25.

A la segona part es varen veure els millors minuts de joc dels nostres jugadors i es van aconseguir uns parcials de 16 a 4; 10 a 4 i 11 a 7, que ens van donar la victòria. El resultat de la segona part va ser de 37 a 15, que demostra el bon joc del nostre equip.

Destacar el bon partit d'en Venanci Plomer que va anotar 16 punts, un altre dels destacats va ser en Tomeu Mariano que va saber jugar amb molta intel·ligència. En línies generals s'ha de destacar a tot l'equip; en Marc Gallamares que va jugar molt concentrat, n'Alejandro que cada vegada participa més en el joc de l'equip, en Gustavo, molt actiu en defensa, en Josep, un jugador molt lluitador, en Victor que va anotar cistelles decisives i en Jesús que va jugar un bon partit però que el dia que s'ho cregui farà moltes més coses.