El Mini Masculí A s’acosta al capdavant de la classificació (74-48)

El Mini Masculí - A segueix imparable, aconseguint la sèptima victòria consecutiva, en aquesta ocasió contra el Basquet Pla. Els jugadors varen començar el partit, sapiguent que era el primer partit de la segona volta, i que no es podien dormir, ja que els jugadors de Pla de na Tesa jugaven molt bé en defensa i no deixaven cap pilota per perduda.

Els nostres varen sortir amb moltes ganes de jugar i guanyar el partit, i així ho varen fer, passant pilotes, robant pilotes, fent contraatac i defensant, amb una coordinació que millora a cada partit. Varen treure tot el que sabien, dominant el joc i arribant al final de la primera part amb un resultat de 39 - 25.

Varen començar la segona part amb la mateixa dinàmica de la primera, fent lo que els hi agrada fer, jugar a basquet divertint-se i fent joc efectiu en defensa, transició i atac; i així acabaren el partit amb un resultat indiscutible de 74 - 48.

Al darrer partit vaig dir que no podien baixar la guàrdia, hi així ho estan fent, basta veure els partits que fan darrerament, que de 9 hem guanyat 7.

Ànims i a seguir així!!

Finalment dir-vos que d'aquí a 15 dies ens toca un partit d'aqueSts que fan afició, contra Sa Pobla, un partit que allà varem perdre de 4 punts, i al que esperem superar el basquet average amb una gran victòria.

Ah! Esperem una ràpida recuperació d'en David, lesionat al darrer partit contra Eu Moll.