El mini cada pic millor tot i que no arriba la esperada victoria (17-67)

Molt bon partit el jugat el passat dissabte del mini B, després de la resaca del campus. El partit es plantejava molt complicat desde el principi, ja que nomes es comptava amb 7 jugadors, dels quals 6 van participar al campus dies abans, i el cansament es notava. El partit va començar molt bé, aguantant a l'equip rival d'Andratx, en els primer quarts, acabant la primera part, amb només 20 punts a baix.

Fet que nota una millora ja que aquest equip a casa seva en va tancar el marcador a l'inici del 4t període. La segona part, va ser un monóleg de l'equip contrari, ja que els nostres es van desinflar, degut al cansament, i al gran nombre de minuts acumulats per falta de jugadors. Al final Andratx aconseguí tancar el marcador amb un triple a pocs segons del final, acabant el partit 17 - 67.