El Mini femení B guanya a Felanitx (35-52)

phoca_thumb_m_foto012Aquest dissabte es va jugar el partit contra l'equip de Felanitx, on al principi ens va parèixer difícil, ja que veient com jugava el seu equip anterior i el pèssim arbitratge que hi havia, no es posarien les coses fàcils, i així va ser.

El partit començà de forma molt igualada per als dos equips, però amb el pas dels minuts el nostre equip es feu superior, però la falta d'encistellament i que l'equip rival no donava cap pilota per perduda, el període acaba 6 - 7.

El segon període els dos equips sortiren molt forts, però no hi hagué novetats, només fa falta que el marcador final d'aquest període fou de 3 - 2.

Al tercer període els dos equips tornaren a sortir amb moltes ganes de jugar i lluitar per la pilota, ja que volien desfer l'empat del marcador i posar-se per al davant. I així va ser a favor del nostre equip, aconseguint en defensa amb una molt bona pressió a tota pista que va fer possible recuperar moltes pilotes i realitzar cistelles fàcils. Així ho reflectia el marcador d'aquest període amb un 5 - 16 i un marcador al descans de 14 - 25.

Al quart període l'equip rival sortir amb ganes de remuntar el partit amb una forta defensa, però el nostre equip no es va intimidar i continuar amb la seva defensa a tota pista, això provocar que el resultat del període fos de 5 - 8.

Al quint període les nostre jugadores es varen dormir pensant que ja tenien el partit guanyat, això va fer que baixin els braços en defensa i que alhora de tenir la pilota en possessió realitzessin males passades. L'equip rival ho va saber aprofitar en tot moment i així ho reflectia el marcador al final del període amb un marcador de 16 - 3.

Al darrer període les nostres jugadores sortiren a guanyar el partit amb una defensa molt forta a tota pista, cosa que feia que l'equip rival no tingués moltes opcions per treure i perdés moltes pilotes, aconseguint així cistelles molt fàcils per el nostre equip. El marcador final va ser 35 - 52.

Felicitar a tot l'equip per aquesta victòria, però s'ha de seguir fent feina als entrenaments, ja que ens queda molt de camí per aprendre, si es vol continuar acumulant victòries. Ara ens toca un dels partits més esperats de la lliga, que és el derbi.  Ànims i a per elles!