Derrota ajustada del mini femení B a Montuïri (45-38)

Aquest dissabte es va jugar a la pista de l'equip de Montuïri, on fou un partit molt igualat la gran part del temps, però que al final es decantar cap al seu equip degut a un arbitratge molt pèssim, que fou marcat durant tot el partit.

A la primera part les nostres jugadores sortiren un poc adormides, però així com varen anar succeint els minuts es varen anar despertant i igualant el partit, inclús arribant a posar-nos per davant en el marcador. Al descans el marcador fou de 27 - 24.

A la segona el nostre equip tornar a sortir dormit, ja que al final del quart període només havia ficat 1 punt. Però després s'espavilar molt aviat aconseguint empatar el partit, però un arbitratge pèssim a falta de uns 2 minuts i mig fer, que el partit s'inclinés cap a l'equip rival, aconseguint la victòria amb un marcador final de 45 - 38.

Destacar que totes les jugadores van millorant dia a dia gràcies a la feina que fan. També dir, que a partir d'aquests partits es poden extreure moltes coses bones, que faran que l'equip millori més per seguir lluitant amb altres equips del mateix nivell o una mica superiors.