El mini B tanca el marcador a Sa Cabaneta (13-63)

phoca_thumb_m_foto007Aquest dissabte es va jugar el partit contra l'equip de Sa Cabaneta. Un partit on no hi hagué gaire història, ja que el nostre equip jugava contra el darrer. El partit comença de forma sorprenent, ja que a diferència d'altres partits, les nostres jugadores sortiren concentrades i molt bé en defensa, lluitant totes les pilotes, com en atac, i això va fer que el nostre equip agafés avantatge al marcador acabant el període 12 - 4.

Al segon període el nostre equip tornar a sortir molt fort i això va fer que l'avantatge es prolongués al nostre favor de manera favorable. El marcador al final d'aquest període fou de 10 - 3. Al tercer període el nostre equip va sortir millor que mai, molt conscienciat de que volia demostrar tot el que sabia fer i amb moltes ganes de lluitar per la pilota, ja que part nostra volien fer més gran l'avantatge. Així ho reflectia el marcador al final d'aquest període amb un 33 - 2. Arribant al descans amb un marcador de 55 - 9.

Al quart període el nostre equip tornar a sortir molt motivat i amb moltes de ganes de fer-ho bé, seguir lluitant i aconseguir ampliar el marcador amb un 8 - 4. Això feia que el marcador quedés tancat a favor del nostre equip 63 - 13.

Al dos darrers períodes serviren per fer jugar a tothom, però sobretot a la gent que te menys minuts que la resta, i per a passar-ho bé.

Destacar el gran partit que realitzar tot l'equip, que es veu que cada dia millora, però així i tot hi ha feina a fer als entrenaments. També destacar a na Carla, que des de que va començar enguany ha millorat molt i així ho va demostrar, agafant rebots, provocant lluites i aconseguint els seus 2 primers punts.