Gran partit del Mini B a la pista del Jovent (12-57)

phoca_thumb_m_foto014Aquest dissabte es va jugar el partit contra l'equip de Jovent, que en teoria havia de ser un partit difícil e igualat, ja que a casa no es va resoldre fins al darrer període a favor seu. En aquest cas passà tot el contrari, ja que des del principi vàrem saber marcar el ritme i dominar el partit fent el nostre millor joc, aconseguint marcar gran diferències i un ampli avantatge.

El partit començà de forma igualada per els dos equips, però al cap d'uns minuts les nostres jugadores reaccionaren molt bé i començaren a fer contraatacs fàcils i clars. El marcador final d'aquest període fou 2 - 18.

El segon període els dos equips sortiren molt forts. La falta d'encistellament i un nombre de pilotes perdudes un poc elevat i la presència de nombroses lluites van fer que el marcador final d'aquest període fos de 4 - 2.

Al tercer període els dos equips tornaren a sortir amb moltes ganes de jugar i lluitar per la pilota. En defensa amb una molt bona pressió a tota pista, va fer possible recuperar moltes pilotes, però així i tot ens falta encistellar. El nostre equip volia aconseguir ampliar l'avantatge, però no va ser possible, així ho reflectia el marcador d'aquest període amb un 4 - 4. Però el marcador al descans era 10 - 24.

Al quart període l'equip rival sortir amb ganes de remuntar el partit amb una forta defensa, però el nostre equip no es va intimidar i continuar amb la seva defensa a tota pista, recuperant moltes pilotes i tornant a ser l'equip que és ficant varies cistelles, de les quals un parell en contraatac. Això provocar que el resultat del període fos de 0 - 11.

Al quint període les nostre jugadores tornaren a sortir a donar el màxim a la pista i amb l'equip rival baix de moral degut al període anterior, ho varem saber aprofitar molt bé. Així ho reflectia el marcador al final del període amb un marcador de 0 - 9.

Al darrer període les nostres jugadores tornaren a sortir de ben nou molt fortes i a demostrar que era el que sabien fer. Amb un quintet molt fort a pista així ho feia, agafant molts de rebots tant en defensa com en atac, lluitant per la pilota en tot moment, fent molts contraatacs fàcils i clars i el més important fent que el rival s'equivoqués amb les seves decisions. Això feia que el nostre equip agafés un ampli avantatge a aquest període, ja que el marcador fou de 2 - 13.

Destacar que el marcador a la segona part va ser ni menys ni manco que de 2 - 33. Tot un recital a favor de les nostres nines. El marcador final del partit va ser 12 - 57.

Felicitar a tot l'equip per aquesta victòria, perquè ha demostrat una altra vegada la seva millora, i que quan una cosa es vol es pot aconseguir si es lluita per ella. Destacar que al partit només assistiren 8 jugadores. I per finalitzar donar ànims a na Nàdia, que la setmana passada es va trencar el braç i va ser operada, ocasionant que estigui un més de baixa, com a mínim. Desitjar-li que es reposi aviat de la lesió i torni el més aviat a les pistes!