Les nines del Mini B a punt de guanyar al Joventut Mariana (40-48)

phoca_thumb_m_foto015Aquest dissabte es va jugar el partit contra l'equip de Joventut Mariana. Un partit on en tot moment hi hagué emoció, ja que a la primera volta es varen mostrar molt superiors, però aquí vàrem saber plantar-li cara en tot moment, llevat dels darrers dos minuts.

El partit començà de forma sorprenent, ja que les nostres jugadores sortiren concentrades i molt bé en defensa, donant-ho tot a la pista. Lluitaren totes les pilotes, tant en defensa com en atac, i això va fer que el nostre equip acabés amb un marcador al final del primer període de 9 - 4.

Al segon període el nostre equip tornar a sortir molt fort, però la falta d'encert i de tirs mal seleccionats, feia que l'equip rival agafés el rebot i aprofités les oportunitats qie li sorgien i això va fer que el marcador final d'aquest període fos de 2 - 5.

Al tercer període el nostre equip va sortir molt fort de nou, sabent atacar en tot moment i triant bons tirs i defensant molt bé. El marcador al final d'aquest període era 9 - 3. Això ens donava un avantatge al descans de 8 punts, 20 - 12.

Al quart període el nostre equip sortí dormit, la falta de concentració a la defensa feia que l'equip rival aprofités en tot moment les seves oportunitats per atacar i així ho demostrava deixant un marcador al final del període de 5 - 14.

Al cinquè període les nostres jugadores sortiren a remuntar el període anterior i a donar-ho tot dins la pista. Així es demostrava, encara que es pareixia que entre els dos equips es tornaven les cistelles i cap dels dos era capaç de desnivellar el marcador cap el seu favor. El marcador final d'aquest període fou 7 - 8.

Al sisè període pareixia que estava tot perdut, però no era així, ja que el nostre equip només anava 2 punts per davall del marcador. Les nostres jugadores sortiren a fer la millor feina que saben fer i en tot moment ho demostraren, complicant l'atac i la defensa a l'equip rival. Però a falta de dos minuts per acabar el partit les nostres jugadores es relaxaren i això va fer que el partit es decantés al final per l'equip rival, quan s'hagués pogut decantar pel nostre equip. El marcador d'aquest període fou de 8 - 14. El marcador final del partit fou de 40 - 48.

Destacar el gran partit que va fer tot l'equip on segueix demostrant la seva millora. Però també s'ha de dir que a on es millora de veritat és als entrenaments i per això hem de ser totes les jugadores, ja que a aquesta setmana mai hi hem estat totes. Als partits dir el mateix, ja que portem dos partits sent només 8 jugadores i es nota molt.