Clara victòria de les minis contra Sant Josep (65-21)

phoca_thumb_m_foto010Encara a falta de jugar el partit d'anada aplaçat de la primera volta contra l'equip de Sant Josep, aquest dissabte es va jugar el partit de tornada contra aquest equip, on no hi hagué complicacions i demostrar la seva superioritat. Aquest partit fou diferent, ja que no va ser dirigit per el seu habitual entrenador, que per problemes personals no estaia en condicions de fer-ho, si no que ho va fer la seva delegada n'Aida Nicolau.

El partit comença molt bé per el nostre equip, controlant en tot moment el ritme del joc. Sortirem molt bé tant en defensa com en atac. El marcador final d'aquest període va ser 8 - 3.

Al segon període el nostre equip tornar a sortir molt fort i això fer que l'avantatge es prolongues al nostre favor de manera favorable. El marcador al final d'aquest període fou de 13 - 5.

Al tercer període el nostre equip va fer un dels millors períodes vists en tota la temporada, on realitzar molts contraatacs i aconseguir fer cistelles fàcils, demostrant com es pot jugar a bàsquet de la manera més simple. Destacar sobretot la defensa, on aconseguiren que l'equip rival no s'atraqués a cistella fins al darrer minut on un error defensiu fer que fessin la seva única cistella. El marcador al final d'aquest període era 18 - 2.

Al quart període el nostre equip es dormir i l'equip rival aprofitar per imposar el seu joc. Després d'un temps mort sol·licitat per l'entrenadora l'equip reaccionar però la manca d'encert, fer que l'equip només aconseguís una única cistella deixant el marcador en 2 - 7.

Al quint període el nostre equip sortir motivat on volia demostrar que el succeït al període anterior no es podia tornar a repetir. I així ho aconseguia amb una perfecta defensa que deixava a l'equip a rival sense poder realitzar ni una cistella, deixant un marcador final espectacular 14 - 0.

Al sisè període sortir el quintet més fort de tot l'equip, on l'ambició de l'entrenadora era tancar el marcador ja que era possible. A falta de uns tres minuts per acabar el partit, en vista de que tancar el marcador era un poc difícil i tres jugadores havien de jugar un partit després amb l'equip Mini Femení A, el qual sofreix moltes baixes, es decidir canviar-les perquè poguessin reposar forces. El marcador final d'aquest període fou 10 - 4. Així que el marcador final del partit va ser 65 - 21.

Destacar l'esforç de tot l'equip, però sobretot de na Paula Marqués, na María Cristina Serra i na Sara Agudo, on després de finalitzar el seu partit, es posaren a les ordres de na Neus Cifre, entrenadora de l'equip Mini Femení A, on segur farem una demostració de la seva qualitat.

També hi ha que dir que na Nadia Tizniti ja es troba molt millor del braç, tant que aquesta setmana ja ha començat a entrenar, encara que per ara els metges no li aconsellen jugar fins a la seva total recuperació, demostra les seves ganes per tornar a l'equip i a les pistes de joc.