Les minis tornen a guanyar al Felanitx (61-58)

phoca_thumb_m_foto005Aquest divendres es va jugar el partit aplaçat contra l'equip de Joan Capó, Felanitx. Un partit on en tot moment hi hagué servida l'emoció d'un gran partit, on fins els darrers instants no es va resoldre.

El partit comença molt bé. Els dos equips sortiren a per totes, ja que al partit d'anada també es decidí en els darrers moments, i aquest no havia de ser menys. Els dos equips sortiren molt bé en defensa, cosa que feia que alhora d'atacar fos una feina complicada. El marcador al final del primer període era 7 - 5.

Al segon període el nostre equip baixar una mica els braços, fent que l'equip rival ho aprofités i obtingués un mínim avantatge. El marcador final d'aquest període fou de 2 - 9.

Al tercer període el nostre equip saber reaccionar i sortir molt fort, sabent atacar en tot moment i triant bons tirs i defensant molt bé en tot moment. El marcador al final d'aquest període era 20 - 10. Això ens permetia tenir un petit avantatge al descans de 5 punts, 29 - 24.

Al quart període el nostre equip sortir a aguantar l'equip rival i mirar d'ampliar una mica aquest avantatge obtingut anteriorment, i així ho aconseguia al final del període amb un marcador favorable de 14 - 8.

Al quint període les nostres jugadores intentaren continuar amb el mateix ritme que el període anterior, però l'esgotament acumulat i que l'equip rival sortir a recuperar el màxim possible la diferència del marcador, feia que el marcador al final d'aquest període fos favorable per l'equip rival amb un 4 - 14.

Al sisè període els dos equips sortiren a menjar-se la pista i a demostrar quin era el seu millor joc i com si tot el succeït abans fos un entrenament per començar ara el vertader partit. Al cap d'un parell de minuts expulsaren a na Neus Jover per 5 faltes, cosa que feia que es perdés una gran defensora al mig de la pista, però això no suposar cap problema, ja que l'equip en tot moment saber continuar amb un ritme molt alt en defensa. Al final el període fou favorable pel nostre equip amb un marcador de 14 - 12, deixant un marcador final molt ajustat, 61 - 58, on es demostrar tota l'emoció que hi hagué al llarg de tot el partit.