Les minis s'imposen a Montuïri en un partit emocionant (48-41)

phoca_thumb_m_foto011Aquest cap de setmana es tornà a jugar un partit on l'emoció hi tornà estar servida, fou contra l'equip de Montuïri. Després del partit a casa seva on ens vàrem quedar amb un petit mal sabor de boca, aquest pic demostràrem que mereixíem la victòria.

El partit comença molt bé. Els dos equips sortiren a per totes, tant en defensa com en atac, però una sèrie de contraatacs i atacs ben realitzats feia que agaféssim avantatge en el marcador al final del primer període 9 - 4.

Al segon període l'equip rival sortir a recuperar el període anterior, però el nostre equip en cap moment baixar el braços en defensa i va lluitar tot el que va poder. El marcador final d'aquest període fou de 5 - 7.

Al tercer període el nostre equip fou intractable i fer el seu millor lloc, seleccionant un bons tirs i defensant al màxim. El marcador al final d'aquest període era 15 - 4. Això ens permetia tenir un avantatge sòlid al descans, 29 - 15.

Al quart període l'equip rival sortir a per totes i les nostres jugadores es relaxaren una mica, però així i tot al darrers minuts saberen contenir a l'equip rival i fer que el partit no es desequilibres cap a ells. Al final d'aquest període el marcador era 5 - 11.

Al cinquè període els dos equips sortiren molt forts, el nostre equip per mantenir o ampliar l'avantatge i l'equip rival per remuntar el partit. Així que obtinguérem un període molt igualat en tot moment, ja que quan no era un era l'altre el que ficava cistella. El marcador al final d'aquest període fou d'empat 9 - 9.

Al sisè període els dos equips sortiren com el període anterior, cosa que feia que tornéssim a obtenir un període igualat. Però a aquest es marcar sobretot per les errades, més que per els encerts, ja que el marcador al final del període era 5 - 6, deixant un marcador final de 48 - 41.

Destacar la falta de participació o d'interès que mostren algunes jugadores, ja que falten als entrenaments i als partits sense donar cap senyal de vida.