Una victòria més per les minis (63-33)

phoca_thumb_m_foto022El Mini Femení B continua sumant victòries setmana darrera setmana, i aquest cap de setmana no fou una excepció, ja que ho va fer davant el Sa Cabaneta. Després del gran partit que férem a ca seva, tancant el marcador, a casa l'equip reflectia tot el contrari, ja que varem ser incapaços de treure un gran avantatge en algun moment.

El primer període començava de forma favorable pel nostre equip, encara que l'equip rival aconseguir la primera cistella, però sabérem aprofitar molt bé els contraatacs realitzats, gràcies a la bona defensa que es feia a darrera. El marcador al final era 12-4 al nostre favor.

Al segon període el nostre equip sortir a augmentar l'avantatge i així ho feia, mitjançant una gran defensa des de que l'equip rival treia de davall cistella robant pilotes, com recuperant pilotes ja quan l'equip rival ens corria el contraatac. El marcador final d'aquest període fou de 13 - 0.

El tercer i quart període foren molt semblants, ja que les nostres jugadores baixaren els braços en defensa i ocasionar que l'equip rival aprofites per apropar-se a nosaltres, a més de fallar moltes cistelles per part nostre. Els marcadors del tercer i quart període foren 9 - 9 i 9 - 7 respectivament.

Al quint període el nostre equip reaccionar i posar les coses al seu lloc, tornant a fer contraatacs i defensant la nostra cistella molt bé. El marcador al final d'aquest període fou 10 - 3.

Al sisè període fou una còpia exacte del tercer, però així i tot, s'aconseguiren fer punts, degut a que quan equip feia un contraatac l'altre li tornava el més aviat possible i així contínuament, ja que al que es refereix a cistelles de 5 contra 5 no hi hagué cap. El marcador al final del període era 10 - 10, deixant un marcador final de 63 - 33.