Les minis a punt de guanyar a Esporles (58-49)

phoca_thumb_m_foto028Aquest cap de setmana es jugar teòricament el darrer partit de lliga contra l'equip d'Esporles, però així i tot queda el partit aplaçat d'anada contra l'equip de Sant Josep. Fou un partit interessant fins a la mitja part ja que no hi havia res decidit, però després tot canviar molt, inclús al darrer període on en el nostre equip dona un bon ensurt a l'equip rival.

El primer període va  començar de manera molt disputada per part dels dos equips, ja que hi hagué una constant lluita i fins al quart minut i mig no hi hagué cap cistella, pel que fa al nostre equip una única cistella, cosa estranya però que deia que seria un partit dur. El marcador al final era 4 - 3.

Al segon període el nostre equip sortí a per totes i va saber aprofitar en tot moment els errors de l'equip rival, culminant amb cistelles fàcils i amb molt bons contraatacs. Tot gràcies a una molt bona defensa. El marcador final d'aquest període fou de 1 - 10.

El tercer i quart període foren molt semblants, però cal reconèixer que xerecs pel nostre equip ja que les nostres jugadores baixaren els braços en defensa, si al tercer hi hagué una mica, al quart no hi hagué gens, ja que l'equip rival pareixia que es passejava al mig de la pista i no trobava cap dificultat per fer cistella. Els marcadors del tercer i quart període foren 14 - 6 i 21 - 2 respectivament.

Al quint període el nostre equip va reaccionar i posar les coses al seu lloc, tornant a fer contraatacs i defensant la nostra cistella molt bé, però la manca d'encert feia que el partit quedés sentenciant o això pareixia. El marcador al final d'aquest període fou 9 - 6.

Al sisè període l'equip rival se'n dugué un gran ensurt, ja que al principi no tenien opció casi de tocar pilota i les nostres jugadores defensant en tot moment molt fort i atacant la cistella des de tots els punts possibles, feia que el partit tornés a reviure cobrant emoció, ja que encara no estava tot dit per part nostre. Però davall cistella es fallaren les cistelles més importants i la manca d'un minut o dos més, ocasionar que la victòria fos per l'equip rival. El marcador al final del període era 9 - 2, deixant un marcador final de 58 - 49.