L'infantil femení C s'imposa amb claredat a Capdepera (42-63)

Primer partit de la segona volta i victòria fàcil de les infantils gràcies a un gran primer quart que va deixar gairebé sentenciat el partit, i reflex en el marcador la gran diferència entre un equip i un altre, 3 a 18 a favor nostre. Carmen marcà les diferències en aquest primer quart amb 12 punts gairebé consecutius, però el més important va ser la gran defensa que no deixà que anotessin amb facilitat, els tres punts aconseguits van ser des de la línia de tirs lliures.

En el segon quart va aparèixer el nostre gran enemic la confiança, la passivitat, que va fer, que ens fessin un parcial de 6 a 0 i animava a les nostres rivals a creure en la victòria.

La diferència de qualitat de les nostres jugadores va fer que només fos un miratge ja que quan va defensar un poc tornàvem a encadenar 4 cistelles seguides i tornàvem a marcar diferències en el marcador per acabar la 1 meitat amb un 19 a 30.

El tercer i l'últim quart van ser un intercanvi de cistelles, en el qual es van veure alguns detalls de qualitat de les nostres jugadores en atac que comencen a ocupar posicions i a passar i tallar, en defensa va tornar la passivitat i va permetre que les locals assolissin els 42 punts una cosa que no ho havien fet en tota la lliga.

Cal destacar a Margalida i Alejandra que han millorat molt des del primer partit de lliga.