Remuntada i important victòria de l'Infantil C (57-53)

Excel lent partit jugat per l'Infantil C que va aconseguir la victòria en els últims segons del partit.
En els primers 10 minuts va aparèixer la pitjor cara de les nostres jugadores, simplement veient el marcador un 8-23 deixa més que clar com van sortir les nostres jugadores, van encaixar en 5 minuts un parcial de 2-14. Semblava que no sabéssim pujar la pilota i la por s'encomanava a tot el quintet inicial, el marcador al final d'aquests horribles 10 minuts va ser de 8-23.

En el segon període tocades en el seu orgull i animades pel públic van sortir 5 valentes que van fer la millor defensa de tota la lliga, van pressionar tota la pista, robant una pilota rere l'altre fins a asfixiar a les palmesanes que no van poder en cap moment sobreposar-se a la pressió. En aquest magnífic període es va aconseguir remuntar el marcador i posar-nos per davant gràcies a un parcial de 24/8 que va poder ser més gran si no es perdonaran cistelles fàcils.

El tercer i quart període van ser molt emocionants, en tot moment el marcador era igualat, amb tot just alguna diferència al nostre favor. Es va arribar als 2 últims minuts guanyant de dos punts, els dos equips van tenir les seves oportunitats però els tirs lliures van declinar el partit al nostre favor, aconseguint una important victòria per la moral de l'equip que va aconseguir guanyar el partit sense la seva millor jugadora Carmen que aquesta ajudant a l'Infantil "A".