Les infantils guanyen a Molinar però jugant malament (30-46)

"Partit guanyat, partit mal jugat" aquest podria ser el titular del partit. Un partit disputat el dissabte en una pista que semblava un congelador. Només el soroll dels pares ens donava una mica de calor.

Ens trobem davant un rival molt feble però que ens ho va posar difícil gràcies al nostre mal joc ja que mai vam estar ficades en el partit. Els primers deu minuts van acabar amb un parcial de 5/11 a favor nostre. Deu minuts que van ser la tònica de tot el partit, males passades i infinitats de cistelles fallades, tan sols una tímida pressió ens feia ser millors que les nostres adversàries.

El segon període més del mateix o pitjor, el parcial va ser favorable a les palmesanes 9/6 deixant clar que avui no era el nostre dia, el fred ens havia congelat les idees.

El tercer període es va iniciar amb un parcial de 1-11, però va ser un miratge ja que tornar a congelar i no rematar el partit. El parcial final va ser de 5-15. I l'últim període ens deixàrem portar i intercanviàrem cistelles durant els 10 minuts sense fer res destacable i contagiats del gèlid ambient que va envoltar el partit.

Cal destacar la presència de les 12 jugadores per primera vegada en moltíssims partits.