Tercera victòria consecutiva del Primera Autonòmica Masculina (54-47)

phoca_thumb_m_foto002Aquest diumenge el Dakota Alcúdia ha aconseguit la tercera victòria en el trofeu, començant així de manera satisfactòria la segona volta de la competició.

El partit el primer quart va ser molt igualat, el Dakota va sortir un poc fred, però a partir del minut cinc vàrem reaccionar i posar-nos per davant en el marcador. Finalment el primer quart va acabar amb un desaventatge d'un punt.

El segon quart , novament el Bàsquet Mallorca va sortir més centrat aconseguint una avantatge màxima de set punts, després de dos triples seguits. En aquest quart vàrem se capaços de forçar moltes faltes de tir, però no estéim encertats des de la línia de tirs lliures i acabàrem sis punts per davall. El tercer quart va ser el que ens va permetre superar en el marcador a l'equip rival. La nostra defensa va pujar les línies, va ser més agressiva i sortint millor a les ajudes, encaixant només set punts. A més aquesta agressivitat defensiva ens va permetre obtenir cistelles més fàcils, tot això acompanyat d'un major equilibri entre el joc interior i l'exterior.

En el darrer quart vàrem aconseguir la màxima avantatge d'onze punts, però una zona 1-3-1 i l'agressivitat en atac de l'equip contrari ens va fer estar atents fins al darrer minut. Finalment vàrem atacar amb més criteri aquesta zona, i carregant el rebot ofensiu vàrem poder estar davant en el marcador. Aquesta vegada el nostre percentatge de tirs lliures va ser molt dolent, però finalment vàrem aconseguir la victòria.

Els parcials varen ser el primer quart: 12-13; el segon quart: 10-15; el tercer quart: 20-7 i el darrer quart: 12-13.

Punts: Salcedo: 12; Busquets: 0; Socias: 7; Gomila: 0; Pomar: 10; Parcero: 2; Fanals: 4; Juan: 7; Ramis: 8; Colom: 4