Les sèniors perden a la pròrroga contra Santanyí (74-75)

Nova derrota de les nostres sèniors de 1ª autonòmica, i ja comencen a ser massa, a casa contra un molt fort Santanyí. Encara que es va veure millorança en alguns aspectes del joc i és que, com és lògic, no és fàcil jugar 40 minuts contra una defensa zonal que espera més el desencert de l'equip atacant i així va ser.

Les nostres jugadores no van saber jugar contra la zona i com sol passar de vegades es va abusar del tir exterior tenint un fluix percentatge en tirs de 3 . No obstant això es van veure alguns aspectes destacables, com la defensa en segons que moments ja que quan l'equip va utilitzar les variables defensives que té sempre es va acostar en el marcador, llàstima que no s'aconsegueixi tenir aquesta intensitat amb més continuïtat i només s'obtingui a ratxes.

El primer quart va començar amb uneixi Cati Socías imparable, 7 punts en aquesta part, que intentava pal·liar les baixes en el joc interior de Tania, Joana i Marien (a la qual de donem ànims des d'aquí ja que l'operen aquesta setmana de menisco) el primer parcial queia per a les visitants 14-17. En el segon ajustant un poc més la defensa es va aconseguir frenar una mica l'atac de les visitants arribant al descans amb un 28-30.

Novament el tercer quart no s'aconseguia frenar el tir exterior de les jugadores de Santanyí les quals es van anar al final del tercer quart amb 5 punts d'avantatge. L'últim quart arrencava molt mal per a les nostres ja que les faltes personals i el cansament començaven a passar factures quedant eliminades Cati Sòcies, Bernarda i Aida. Això ens duia a un marcador complicat de 48-60 mancant 1:35. Però si s'ha posat il·lusió en aquest equip és per la qualitat de les seves jugadores i en un últim minut d'infart amb un parcial 15-4 incloent una molt segura Rosa des de la línia de tirs lliures i un monumental triple de Neus Cifre sobre la botzina forçaven la pròrroga.

En el temps extra semblava que el partit era per a les nostres però el nostre desencert des de la línia de tirs lliures, 30-56 en tot el partit, ens feia perdre tan sols per un punt. Ànims i a seguir entrenant que sembla que s'ha recuperat una mica del joc que poden desenvolupar les nostres jugadores, que quan recuperem a les lesionades i estigui l'equip rodat vam esperar que es vegin els resultats. Només esperam que no sigui massa tarda per a estar en llocs més alts en la classificació.

Anotadores: Agustina 2, Joana 8, Bernarda 11, Rosa 22, Neus 11, Silvia 2, Aida 3, Cati 13 .