Les sèniors tornen al camí de la victòria (48-62)

Necessitàvem una victòria urgentment per a no perdre corda a la competició i per a creure una mica en nosaltres, després de les dues dures derrotes l'última en la pròrroga a casa. Amb aquest missatge van saltar les nostres jugadores a la pista. Encara sense aconseguir que l'equip estigui al complet, en aquesta ocasió les baixes eren Bàrbara, Rosa i Marien.

L'inici del primer quart va ser d'allò més encertat per a les nostres amb 21 punts destacant Neus amb 8 punts, encara que la defenses alternants que tants resultats donaven la temporada passada de moment no estan donant els seus fruits es va poder contenir una mica el joc de l'equip local, el primer parcial 15-21.

Com és habitual desgraciadament la nostra falta de constància en el joc ens va fer tenir un segon quart dolent sobretot en atac on les rotacions van trigar una mica a agafar el ritme i això ens cost un mal quart amb un parcial de 13-8 i el que era pitjor, anar-nos al vestuari amb solament una renda de 1 punt després de tot el treball realitzat.

En el tercer quart les nostres van sortir disposades a donar el millor de si i amb una defensa zonal no molt habitual en el nostre equip va donar els seus fruits, deixant al Campos en sols 2 punts, fins i tot es va aconseguir córrer algun contraatac cosa mai vista encara aquesta temporada. Destacar dos triples consecutius de Sílvia.

L'ultim quart amb un 30-41 per a les nostres que seguien molt encertades en atac i en defensa la qual cosa ens feia arribar a la màxima diferència 36-57 mancant dos minuts per a finalitzar el partit. En els últims minuts no es va tenir les mateixes cames que durant els 38 minuts anteriors la qual cosa va fer esfumar-se les diferència fins als 14 punts finals deixant el definitiu marcador de 48-62.

A destacar que per moments es van veure senyals del que pot arribar a donar aquest equip anotant totes les jugadores que van sortir a la pista i tenint un bon equilibri entre l'anotació interior i exterior. Com nota negativa i que ja ve sent massa habitual el pèssim 8-20 en tirs lliures.

Anotadores: Tania 4, Aida 2, Laura 4, Joana Cifre 7, Bernarda 4, Neus 11, Joana 10, Silvia 11, Mª Antonia 3, Cati 6