Segona victòria consecutiva de les sèniors (59-51)

Nova victòria de les nostres jugadores que sembla que estan despertant i donant bones sensacions a la pista i el més important sembla que les jugadores comencen a ajustar el que poden fer cadascuna.

L'inici del partit havia alguns nervis ja que es va escalfar poc per motius de la impressionant presentació dels equips que s'allargà una mica més del previst. Això va fer que les nostres jugadores potser sortissin una mica fredes i juguessin un primer quart sense ritme que es va resoldre amb un empat a 15, això sí cal destacar els 8 punts del nostre dorsal número 9, ho comentem ja que na Joana ja té el nombre que volia i a veure si ja cada partit se la veu tan còmoda com va estar el diumenge.

El segon quart va ser el millor per part de les nostres sobretot en defensa, deixant l'equip visitant en tan sols 8 punts per 14 de les nostres, la qual cosa demostra que el dia que defensin els 40 minuts pocs seran els equips que puguin guanyar fàcilment. Al descans arribàvem amb un favorable 29-23.

L'inici del tercer quart també va tenir la dinàmica dels dos anteriors i es va arribar a tenir una renda de 12 punts, però novament els alts i baixos en defensa van fer que s'arribés al final del tercer quart amb 43-35.

En l'últim quart i fent constants rotacions no es va arribar a agafar molt el ritme ni en defensa ni en atac i es va arribar al final amb massa ajustat 59-51.

A destacar el bon partit d'una de les jugadores que ha de ser el referent interior com és Joana M ª, els bons minuts en defensa de Joana Cifre i el joc en equip en general. Com a nota negativa novament el 54% (19 de 35) de tirs lliures, que en partits ajustats segur ens donarà més d'un ensurt si no ho aconseguim millorar.

Anotadores: Tania 3, Cati 2, Aida 1, Laura 7, Joana M ª 15, Rosa 11, Bernarda 7, Marian 6, Joana 7.