Les sèniors perden al camp del líder Marratxí (78-69)

No era un partit fàcil i es tenia més per guanyar que per perdre. Cal destacar que potser els entrenaments no estiguin sent tot el intensos i de bon nivell que es desitjaria, però en els partits sí que cal reconèixer que l'equip ho dóna tot i està traient alguns resultats bons i quan perd la sensació d'haver lluitat fins al final sempre és present.

Els primers minuts, amb les cames fresques i la ment clara com gairebé sempre va ser de les nostres amb un parcial de 6-14, però un cop més l'equip rival es va recuperar i ens va retornar el parcial arribant al final dels primers 10 minuts amb el marcador igualat.

En el segon quart es va haver de donar minuts de descans a Joana Cifre, és on es van notar les absències de les nostres altres dues bases pures (Neus i Bàrbara) pel que es va arribar al descans 6 punts avall.

El tercer quart es va tornar a ser intenses però no s'arribava a retallar les diferències, destacant bons minuts de Joana en la pintura i algunes penetracions ja clàssiques de Rosa.

En l'últim quart si que vam arribar a posar-nos 73-68 el que feia demanar un temps mort a l'equip local, però es van esvair les forces i vam haver de jugar els últims 4 minuts sense base i amb algunes jugadora eliminat per personals, la qual cosa ja no ens va donar opció per donar la sorpresa.

A destacar el bon joc general de l'equip aportant totes les jugadores alguna cosa positiva. Com a punts negatius, la defensa que segueix sent fluixa i només una cosa bona a ratxes, i els errors que són massa infantils per a un equip d'aquest nivell, no es pot aspirar a guanyar a equips de la part alta de la taula amb tantes pèrdues de pilota per violacions i falta de concentració.

És important ser conscient que aquests partits disputats aquestes últimes setmanes eren bons per sumar alguna victòria però la nostra lliga comença ara amb: Binissalem, Artà, Esporles, Santanyí, Campos, Llucmajor, Felanitx i Manacor. El nostre objectiu ha de ser guanyar 6/7 partits d'aquests per finalitzar la lliga contra el Jovent i el Molinar si es vol estar entre els 4 primers.