Treballada victòria de les sèniors contra Binissalem (64-58)

El partit contra el Binissalem era molt important per a nosaltres si es vol aspirar a estar entre els llocs de dalt. L'inici del primer quart no va ser gens bo per a les nostres amb un pèssim 8-18 després de 7 minuts d'inici del quart, parcial que es va tornar amb 10-0 arribant així al final del primer quart amb un empat a 18.

El segon quart ja es va tenir una mica més de ritme, encara que cal reconèixer que no arribem a tenir una defensa sòlida i sempre hi ha la sensació que qualsevol rival ens pot castigar en qualsevol moment. El quart finalitzava amb dos triples gairebé consecutius un Rosa Albertí que va estar com sempre molt activa i un altre de Neus que deixaven el marcador al descans amb un 33-30 per a les nostres.

El tercer quart va ser el millor de les nostres amb una defensa individual que deixà a l'equip de Binissalem en només 6 punts, mentre Joan Martín que potser jugava els seus millors minuts de la temporada donant solidesa al joc interior. El marcador al final del tercer quart 51-36.

Semblava que l'últim quart havia de ser un passeig per a les nostres, però com es comentava anteriorment la manca de consistència sobretot en defensa feia que l'equip visitant es veiés novament amb opcions en arribar a posar-se 56-52 a falta només de dos minuts per al final del partit. Però l'encert el partit en els tirs lliures que va ser bastant bo durant tot el partit 24 de 27, ens va donar la victòria final per 64-58.

Cal destacar que totes les jugadores van sortir a la pista i totes van anotar la qual cosa demostra la polivalència que pot arribar a tenir aquest equip.

Anotadores: Cati 2, Jona Martín 17, Silvia 6, Rosa 15, Bernarda 4, Bàrbara 3, Neus 7, Marian 4, Joana Cifre 6.