Victòria i average per les sèniors a Artà (60-69)

phoca_thumb_m_foto003Era molt important emportar-se la victòria en la nostra visita a la pista d'Artà, i si era possible endur-se l'average millor, ja que previsiblement Artà és un dels equips que optaran a l'última plaça que donarà possibilitats d'anar al campionat de Mallorca juntament amb nosaltres, almenys per com està la classificació ara mateix.

Una altra de les bones sensacions era que per primera vegada es disposava de tota la plantilla ja que per motius de viatges o lesions, sempre hi va haver les absències de diverses jugadores. L'equip va sortir molt concentrat i els 5 primers minuts forens clarament per a les nostres destacant en anotació Cati Socias, que tornava a veure cistella després de diversos partits una mica espessos, i Neus Cifre. Reflectint després dels 5 primers minuts un clar 2-10. L'equip local com era d'esperar va reaccionar i va demostrar que no era casualitat la seva anterior 5a. plaça. Per la qual cosa el quart va acabar amb un igualat 16-17.

El segon va ser clar per a les nostres destacant els 9 punts de Rosa Albertí i la bona direcció de Joana Cifre, que sembla que segueix agafant forma. També destacar els primers minuts en tota la temporada de Marien després de l'operació de menisc, el parcial va ser de 10-20 per a les nostres arribant al descans amb un marcador favorable de 26-37.

El tercer quart va ser el pitjor per a les nostres ja que la zona de l'equip de Arta se'ns començava a entravessar una mica, ja que no s'aconseguien bones posicions de tir i vam fallar diverses cistelles fàcils. Això sumat a alguns contraatacs de l'equip local va fer esvair-se part del nostre avantatge arribant al final dels 30 minuts amb un 43-50, cal destacar que el partit d'anada a casa es va perdre per 6 punts la qual cosa significava que per salvar el average s'havia de guanyar de més de 6.

L'últim quart va arrencar molt bé per a les nostres arribant a guanyar 48-66 a falta de 4 minuts per al final del partit destacant els bons minuts en la pintura de Joana Maria. Però com sempre els minuts finals la defensa baixà sencers i ens van arribar a remuntar la diferència arribant al marcador final de 60-69, deixant el bàsquet average 3 punts al nostre favor.

A destacar el bon joc col.lectiu en conjunt i la defensa del segon quart. Com a nota negativa novament el percentatge de tirs lliures, que en el partit anterior havia estat molt correcte, en el partit contra Artà no passà del 57%: 12 de 21. Ara el més important és agafar el ritme i intentar quedar entre les 4 primeres.

Anotadores: Tania 1 (1 / 2 Tl.), Cati 7 (1 / 4 Tl.), Joana M ª 19 (3 / 4 Tl.), Rosa 10 (1 / 2 Tl.), Bernarda 2, Bàrbara 3 (1 / 1 Tl.), Neus 8 (2 / 3 Tl.) Marian 5 (2 / 2 Tl.) Joana Cifre 14 (1 / 3 Tl.)