Victòria vital a la pròrroga de les sèniors (53-51)

Era un altre partit vital per mantenir les aspiracions a classificar-se entre les 5 primeres places que són les que donen la possibilitat de disputar el campionat de Mallorca. El rival era un interessant Esporles que només comptava amb 2 derrotes al seu caseller. En el partit d'anada va haver-hi derrota per part de les nostres per 7 punts.

L'inici del partit no va ser el més desitjat, amb falta de ritme i amb molts problemes en la defensa individual, ja que l'equip visitant presentava un cinc molt exterior i castigava a les nostres amb un joc ràpid i de transició. D'aquí el primer parcial de 11-16.

En el segon quart les defenses es van imposar als atacs amb claredat només cal veure el parcial de 7/7 per saber que el joc ofensiu no es va imposar per part de cap dels dos equips.
Tercer quart calcat al segon novament amb un parcial de 7-7, el que feia que el partit no fos un dels vistosos per al públic assistent al pavelló en el matí del diumenge.

L'últim quart arrencava amb 5 punts de desavantatge per a les nostres que si alguna cosa van demostrar va ser que tenen ganes de guanyar i lluitar per cada pilota. En atac apareixia com gairebé sempre Rosa Albertí amb 7 punts gairebé consecutius, juntament amb l'encert en els tirs lliures de Bernarda, ens donava 2 punts d'avantatge a falta de 17 segons. Però l'equip d'Esporles va saber trobar una jugadora desmarcada i forçar la pròrroga.

En els 5 minuts addicionals es va dominar el rebot d'atac per part de Marien i Tania que ens donaven moltes segones oportunitats, la qual cosa ens va donar 5 punts d'avantatge que al final només van ser 2, ja que les jugadores visitants no van donar per perdut el partit fins a final del mateix.

Destacar que l'equip sembla que sap patir si és necessari i és capaç de guanyar partits travats com aquest i que segur traurà bons resultats si segueix per aquesta línia en els propers partits. Com a nota negativa una vegada més el trist 46,6% d'encert en els tirs lliures (14 de 30) que si hagués estat millor no s'hagués patit tant per guanyar el partit.

Anotadores: Tania 4 (0 / 3 Tl.), Cati 0 (0 / 2 Tl.), Marien 2 (0 / 3 Tl.), Joana 2, Silvia 3, Rosa 18 (2 / 7 Tl.), Bernarda 8 (6 / 7 Tl.), Bárbara 2, Neus 6 (2 / 2 Tl.), Joana 8 (4 / 8 Tl.).