Gran defensa i victòria a Santanyí (33-48)

Havíem de continuar en el camí de la victòria per sumar abans d'arribar al final de temporada on tenim els partits durs. Cal destacar que es va perdre en la pròrroga a casa a la primera volta contra l'equip de Santanyí.

El primer quart va arrencar molt bé per a les nostres amb una defensa molt forta sorprenent a les locals amb un parcial 4-13 després dels primers 8 minuts. En atac el binomi Marien-Joana donava els seus fruits sent aquesta última la que castigava amb cistelles des de dins a les jugadores de Santanyí. També destacar els bons minuts de Cati en la posició de 3. No obstant això en els últims minuts del quart l'equip local es recuperava i deixava el marcador en 11-13.

En el segon la nostra defensa encara pujava sencers i tornava a fer un parcial de 2-10 i aquesta vegada no es permetia a l'equip local tornar el mateix parcial i s'arribava al final del primer període amb un relativament còmode 17-25. Destacar els només 6 punts encaixats.

El tercer quart l'equip local es podia en individual durant alguns minuts després de 20 minuts de zona, la qual cosa feia que es pogués jugar amb una mica més de fluïdesa.

L'últim quart arrencava amb un 25-35 al marcador que si bé reflectia la bona defensa de les nostres, si que preocupava una mica el baix bagatge en atac. A l'inici del quart es va haver d'atacar una zona 1-3-1 per part de l'equip de Santanyí que donava els seus problemes a les nostres en els primers instants, però que finalment s'aconseguia atacar amb bones inversions de pilota i penetracions. El marcador a falta de de 4 minuts reflectia un tranquil.litzant 26-42. Els últims minuts amb un joc molt dur per part de les locals, es va aguantar bastant bé, destacant en el nostre joc interior a Tania.

A destacar l'activa defensa en zona i sobretot la mobilitat de totes les nostres jugadores. Una vegada més com a nota negativa, i ja m'agradaria no haver-ho de destacar en més ocasions, el 38% de tirs lliures 8 de 21.

Anotadores: Tania 5 (1 / 4 Tl.), Cati 5 (3 / 5 Tl.), Marien 10 (2 / 4 Tl.), Joana M ª 14 (1 / 4 Tl.), Silvia 2 (0 / 2 Tl.) , Bernarda 2, Neus 5, Joana Cifre 5 (1 / 2 Tl.)