Segueix l'escalada de les sèniors (65-48)

phoca_thumb_m_foto014El marcador pot indicar que fos un partit còmode per a les nostres, i res més lluny de la realitat el Campos sempre va estar molt seriós a la pista, bastant dur i amb contínues transicions ens va castigar molt sobretot la primera part.

El primer quart no només va ser fluix en atac, sense trobar solucions a la zona plantejada per l'equip visitant sinó també en defensa on l'intent de sorprendre rival amb una zona press després cistella no va donar els fruits esperats. D'aquí el primer parcial de 11-14.

El segon quart ja es va trobar el nostre equip bastant més còmode en atac trobant una mica d'equilibri entre el joc exterior i el joc interior, movent bé la pilota contra la zona i estant encertades en el tir de 6,25. Tres triples en aquest quart un Silvia i dos de Marian, que va estar immensa des de la línia de 3 (quatre triples al llarg del partit), feien arribar al descans amb 4 punts a favor 32-28.

En el tercer quart es va trobar el ritme en defensa. Si en el partit anterior era una defensa en zona la que ens donava l'èxit en aquest va ser una defensa individual destacant la bona defensa de Bernarda, que també complet un bon partit tant en atac com en defensa. El parcial en aquest quart va ser un clar 17-7.

Els últims 10 minuts van ser novament per a les nostres per 16-13 que van aguantar l'últim èxit de les de Campos que com és habitual en elles no van donar el partit per perdut fins al final.

A destacar: novament totes les jugadores van saltar a la pista i no només això sinó que totes van anotar un mínim de 4 punts i això sempre sol donar problemes a qualsevol equip. En defensa bastant bé encara que sempre ens quedam amb la sensació de poder defensar, potser no millor, però més minuts consecutius. Bon partit de totes i cadascuna de les jugadores les quals van aportar sempre coses interessants. Bona tasca en la direcció de Joana Cifre i destacar els bons minuts de Marien que sembla que va agafant forma cada partit.

Repassant el calendari, sembla que ens pot ser una mica millor que els altres equips que aspirem a les places compreses de les 3 ª a la 5 ª ja que Jovent li queda anar a Esporles i rebre al Pla, el Molinar visita al Pla a la propera jornada i Esporles a part de l'anteriorment esmentat contra el Jovent vista al Pla a la jornada 22. Per la nostra part tenim la visita del Molinar a casa i anem a pista del Jovent. A part del derbi que segur serà un partit més que disputat. Resumint depenem de nosaltres mateixes per quedar entre les places 3 ª i 6 ª.

Anotadores: Tania 4, Cati 5(1/2 Tl.), Marien 6, Joana 6(0/1 Tl.), Silvia 5, Rosa 5, Bernarda 10, Neus 4(2/2 Tl.), Marian 12, Joana Cifre 8(6/9 Tl.)