Sisena victòria consecutiva de les sèniors (47-73)

La sortida a Llucmajor en un horari poc habitual per a nosaltres venia després de dues setmanes seguides amb només dos entrenaments per setmana, la qual cosa mai no és el més adient, però la veritat que l'equip sembla haver trobat una bona dinàmica a la pista, totes les jugadores aporten el millor de si cometent pocs errors i a més sembla que s'ha trobat cert equilibri entre el joc exterior i interior.

El primer quart començava amb dues cistelles consecutives de Sílvia Moreno que donaven una mica d'ales a les nostres. La consigna des de la banqueta eren intentar fer un joc ràpid i de transició, ja que és un aspecte que de moment no hem explotat tot el que ens agradaria, de no poder córrer el nostre joc interior havia de ser superior al del Llucmajor. S'intentà córrer però no es van definir els atacs amb l'efectivitat propícia de situacions en superioritat numèrica d'aquí el 12-15 del primer quart.

El segon quart va seguir per la mateixa línia amb poc encert en atac, encara que la defensa ja començava a donar senyals de millora i deixava l'equip local amb només 8 punts, el marcador al descans 20-28.

El tercer quart novament la nostra defensa individual donava fruits i el que en el primer període van ser transicions estèrils en aquest quart ja es convertien en cistella per part de les nostres i si no es podia córrer Joana i Tània (que va jugar el seu millor partit d'aquesta temporada) castigaven en la pintura. El marcador després de 30 minuts: 29-46.

Si alguna cosa cal destacar en el partit de diumenge passat, és que es va canviar la tònica habitual de relaxar-se quan l'equip agafava cert avantatge. En aquest cas l'equip sempre va voler més i tot que la defensa no va mantenir tota la intensitat del segon i tercer quart , l'atac va estar sublim anotant 27 en aquest quart. El marcador final fou de 47-73.

És molt important que l'equip sempre vol més i aquesta va ser la imatge de diumenge passat. Un equip compacte amb bon equilibri en joc interior i exterior amb totes les jugadores anotant (novament) i aportant el seu granet de sorra. La veritat és que no es trobaren a faltar les baixes de Bàrbara per lesió i Rosa per motius laborals.

Anotadores: Tania 13 (3 / 8 Tl.), Cati 9 (3 / 6 Tl.), Marien 2 (0 / 2 Tl.), Joana 12 (2 / 2 Tl.), Silvia 4, Bernarda 7 (5 / 6 Tl .), Neus 8 (0 / 2 Tl.), Marian 10 (1 / 1 Tl.), Joana Cifre 8 (2 / 4 Tl.) 31/61 Tl. 50%