Les sèniors recuperen a Manacor les bones sensacions (45-65)

Recuperació de sensacions després del mal partit de la setmana passada. Calia assegurar-se la victòria per pràcticament tenir gairebé un peu en les fases del campionat de Mallorca. Es fa estrany veure un equip potser no molt talentós però bastant dur com el Manacor que només hagi guanyat un partit.

Les nostres aquesta vegada van sortir amb ganes en defensa i amb idees clares en atac quatre de les cinc jugadores que saliron a la pista van anotar en els 5 primers minuts, destacant Joana en el joc interior, Neus i Bernarda a l'exterior la qual ens va deixar un magnífic triple en l'últim segon de quart des de 8 metres. Amb aquests precedents el marcador reflectia un clar 9-19.

El segon quart ja cost una mica més mantenir el ritme i les jugadores locals en cap moment deixaven que les nostres es marxessin en el marcador amb joc dur en defensa. Tot i així s'arribava al descans amb un favorable 21-34.

El tercer quart va ser un calc del segon poc ritme en defensa i opcions de tir algunes amb una defensa fregant la falta que desconcentrava a les nostres que demostraven no estar tot el còmodes que reflectia el marcador.

En l'últim quart i després d'un parcial de 7/2 per a les locals, les nostres trencaven el partit definidament amb una Tania encertada en la pintura i uns bons minuts de Cati, amb un 6-15 per a les nostres es deixava el marcador amb un contundent 45-65.

A destacar la nostra defensa quan creiem en ella ens dóna moltes opcions de fer el nostre joc, així com per segon partit en tota la temporada haver pogut comptar amb totes les jugadores, ja que després de diverses setmanes sense jugar Bàrbara tornava a gaudir d'alguns minuts en pista, esperem que agafi la forma ja que segur aportarà coses en el que queda de temporada.

Anotadores: Tania 8 (4 / 2 Tl.), Cati 6 (2 / 2 Tl.), Marien 6, Joana 15 (8 / 5 Tl.), Rosa 7 (1 / 2 Tl.), Bernarda 10, Neus 6, Joana 7 (1 / 3 Tl.).